21.3 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Партията на народа! Пазач, бакшиш, корумпиран милиционер и охкаща в еротичен телефон са депутати от „Възраждане“ (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Възраждане“ могат да претендират не за националистическа, а за истинска народна партия, майтапят се техни колеги в парламента. Сред депутатите на Костадин Костадинов има хора с най-популярните и обикновени професии.
Звезделина държи микрофона по много „любопитен“ начин

Жалко, че сервитьорката Звезделина Каравелова, бивша участничка в конкурси за красота от Свети Влас до Созопол, остана на косъм извън мраморната сграда. Борис Аладжов избра да влезе от Бургас и прецака красавицата, трета в листата.

Настоящ депутат е работел като тираджия, издаде в тв предаване Радостин Василев, бившият спортен министър. Не спомена име, но ще го питаме. Един от лидерите твърдял във визитката, че има строителна фирма, но всъщност санирал лично блокове, мажейки с двама-трима приятели.
До „Галерия“ стигна любопитна информация, че друго от лицата на „Възраждане“, представящо се също като бизнесмен, всъщност е бил обикновен пазач на завод до Варна. Нещо повече, той бил уволнен, тъй като разпространявал сред колегите си охранители откровено нацистки теории. Работим за подробности и засега ще запазим името му в тайна.

Емо Янков бил бакшиш в града под тепетата

Таксиметров шофьор в Пловдив е Емил Янков, прочул се още в миналия парламент, когато трябваше да замести напусналата депутатка Елена Гунчева. Последната обаче раз-мисли, но така или иначе скоро след това Народното събрание беше разпуснато.
Искра Михайлова има с какво да впечатли Костя Копейкин

Само в Новините Днес: Депутатка на Копейкин пъшкала в любовен телефон (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ + ВИДЕО)

Безспорно, най-хитова професия е имала острието на групата – старозагорката Искра Михайлова. Дамата със странна татуировка на единия крак е обслужвала еротична линия, за което пръв съобщи Новините Днес. Лошо няма, честен труд си е!

Проверка по рама

Арангелов бе изритан от МВР

Разбира се, в партията на „копейките“ не може без милиционер. Такъв е заместник-шефът на групата Александър Арангелов, който е уволнен през 2008 година от Трето районно след разследване за искан подкуп.
„Възраждане“ са и семейна парламентарна група, тъй като организаторът на партията Николай Дренчев направи депутати братовчедите си Димо Дренчев и Димчо Димчев.

Материалът Партията на народа! Пазач, бакшиш, корумпиран милиционер и охкаща в еротичен телефон са депутати от „Възраждане“ (ГОРЕЩИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ