1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

Първи жертви на войната: „Виваком“ краде клиентите на „Булсатком“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Падат първите жертви на войната на телекомите – „Виваком“ краде клиентите на „Булсатком“ на перничанина Спас Русев. От оператора, обаче, подскочиха, че не били насочили търговските си дейности предимно към клиенти на най-големия доставчик на телевизия, който ще купи.
Това пише в позиция на компанията, изпратена до „Дневник“, по повод информацията от доставчика на телевизия „Булсатком“, че представители на „Виваком“ са предлагали на абонати да се прехвърлят при най-стария телеком. От „Булсатком“ посочиха, че намират подобни практики за форма на нелоялна конкуренция в условия на продължаващо производство за евентуално бъдещо придобиване на „Булсатком“ от страна на „Виваком“.

„Категорично се разграничаваме от неоснователните твърдения на „Булсатком“, че Vivacom е насочвала търговските си дейности предимно към клиенти на „Булсатком“. В нашите маркетингови и търговски дейности, ние предлагаме нашите услуги на потенциални клиенти, независимо от техния настоящ доставчик. Работим на всеки от нашите пазари, спазвайки стриктно законодателството и ще се защитим срещу всеки опит за накърняване на репутацията ни на пазара“, посочват от „Виваком“.
Преди седмица „Юнайтед груп“ (United Group) – компанията собственик на телекома „Виваком“ и на най-голямата медийна компания в България „Нова броудкастинг груп“, собственост на сръбския милиардер Драган Шолак, подписаха договор за придобиването на „Булсатком“. За да се докопа до сделката бизнесменът имал среща с двама български топ политици, за което Новините Днес вече писа.

Материалът Първи жертви на войната: „Виваком“ краде клиентите на „Булсатком“ е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ