3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

Първо в Новините Днес: Божан Лихваря купува ромски гласове за Емо Фаса в Етрополе

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Божан Лихваря купува гласовете на ромите в Етрополе в полза на Емо Фаса и неговия братовчед – кандидатът за нов кметски мандат Димитър Димитров, разкри ексклузивно източник на Новините Днес от старопланинския град.
Ромите тук твърдят, че са си изгубили личните карти и искат да си вадят служебни бележки от Районното управление на полицията, за да могат да гласуват.

По неофициална информация, обаче, картите им са при престъпници като Божан Лихваря, а циганите са част от схемата с контролирания вот. Сигналът е подаден от централата на БСП, подчерта информаторът на Новините Днес.
Владимир Александров се изправя днес на балотаж в Етрополе срещу Димитър Радославов Димитров, братовчеда на бившия депутат от СИК Емил Димитров – Емо Фаса. На първия тур Александров води с повече от 5% пред братовчеда на Емо Ротманса, както е другият прякор на компрометирания бивш народен представител.

Целта на фамилията на Фаса е да опази властта на своя роднина, а оттам и икономическите лостове за лично обогатяване, категорични са източниците на Новините Днес от Етрополе.
В момента екипи на националните телевизии пътуват към града, за да отразят скандала с купуването на гласове чрез ромите, поставени във финансова зависимост.

Проверка по рама

Материалът Първо в Новините Днес: Божан Лихваря купува ромски гласове за Емо Фаса в Етрополе е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ