18.3 C
София
събота, септември 23, 2023

Първо в Новините Днес: Ето я Дебора с 400-те шева след клането от изрода Георги Николаев (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Новините Днес се добра до ексклузивни снимки на 18-годишната Дебора М. (цялото име на жертвата се пази в редакцията ни, б.ред.), нарязана жестоко с макетно ножче от 26-годишния урод Георги Николаев. Момичето от Стара Загора е закърпено с 400 шева от медиците след садистичната атака на ревнивия кръмчарски охранител.
18-годишната Дебора е обезобразена от психопата

По искане на районната прокуратура в Стара Загора полицията в града задържа повторно психопата.

Това е изродът Георги

26-годишният ненормалник е задържан за 72 часа и е обвинен за това, че в периода от 24.06.2023 г. до 25.06.2023 г., в гр. Стара Загора, в условията на продължавано престъпление, се заканил с убийство на 18-годишната Дебора М., като това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му. На два пъти той изпратил текстови съобщения за закана с убийство чрез интернет приложение.
Снимките на Дебора снлед клането не са за хора със слаби нерви

Престъплението е квалифицирано по чл. 144, ал.3 ,вр.ал. 1 вр. чл. 26 от НК.

Разпитани са свидетели и са събрани писмени доказателства. Наблюдаващият прокурор е постановил и мярка „забрана на лицето да напуска територията на България“.
След укриване на Георги Николаев извергът бил задържан от полицейски служители от ОД на МВР – Стара Загора на 30 юли 2023 г. около 7:30 ч., на входа на Стара Загора, пътувал е в автомобил. Георги е осъждан за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди. С постановление на наблюдаващия прокурор е задържан за срок до 72 часа, след предявяване на обвинение.

Проверка по рама

Министърът на правосъдието Атанас Славов призова прокуратурата да проведе пълно, обективно и задълбочено разследване на обстоятелствата, като се използва целият инструментариум на закона, за да защитят невинната жертва и обществения интерес.
Във връзка със случая в Стара Загора организират шествие в понеделник, а кметът на града Живко Тодоров обяви пълна подкрепа за пострадалото момиче.

На 26 юни 18-годишната Дебора бе накълцана по цялото тяло с макетно ножче, носът й бе счупен, а главата обръсната с машинка. Лекарите са направили 400 шева.

Материалът Първо в Новините Днес: Ето я Дебора с 400-те шева след клането от изрода Георги Николаев (БРУТАЛНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ