17.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Първо в Новините Днес: Кабинет ще има! Корнелия спира партийната БСТВ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Правителство ще има! Че кабинетът е сигурен говори фактът, че телевизията на БСП спира, научи Новините Днес. Ако отиваме към поредните предсрочни избори, Корнелия Нинова няма как да спре кабеларката точно за кампанията, прогнозира наш източник от БСТВ.
Според думите му спирането на телевизията уж е временно заради преместване на студията на БСТВ от Хладилния завод на Васил Василев, където телевизионерите на Корнелия обитаваха цял етаж срещу символичен наем, в централата на „Позитано“ 20.

Новините Днес припомня, че хазяин на БСТВ до момента беше бизнесменът Васил Василев, баща на повратливия политолог Слави Василев, който мени своите фаворити като носни кърпички.
Информаторът ни е категоричен, че телевизията дължи огромни суми за наем и консумативи на Васил Василев, които не е ясно как ще бъдат изплатени, понеже под „вещото“ ръководство на Нинова Столетницата удари невиждано политическо дъно.

В партийната централа се говори, че екипът на БСТВ е пуснат в двумесечен неплатен отпуск, не е ясно колко от журналистите ще се върнат обратно, ако телевизията изобщо заработи, призна информаторът на Новините Днес.
Материалът Първо в Новините Днес: Кабинет ще има! Корнелия спира партийната БСТВ е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ