България

Първо в Новините Днес: Кметът на ГЕРБ във Враца Калин Каменов катастрофира!

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Кметът на шайката ГЕРБ във Враца Калин Каменов катастрофира! ПТП-то е станало на главен път Е-79 малко след Мездра в посока Ботевград, научи първо Новините Днес от очевидец на автомелето.

Според информация от КАТ за удара е виновен Калин Каменов, който не е спазил дистанция и се забил в движещия се пред него автомобил.

За капак гербопитекът управлявал нередовна кола с изтекъл технически преглед. На врачанския кмет ще му бъде съставен акт по Закона за движение по пътищата. Двамата водачи са с отрицателни проби за алкохол, уточни източникът на Новините Днес.

Това е истински абсурд – кмет да кара без преглед, такъв ли пример дава Калин Каменов? Заради пропуска и застраховката „Гражданската отговорност” на автомобила му не важи, напомни източникът на Новините Днес.

Проверка по рама

Това пък води до друг проблем –  ако пострадалият няма каско, не може да претендира за щети от застраховател, а трябва директно от кмета да си търси пари за ремонта, което е мисия невъзможна – гербаджиите знаят само глагола „взимам”, не и „давам”.

Не става ясно дали кметът на шайката ГЕРБ има и валидна каско застраховка – така живеят безнаказаните от кръга на рожденика Бойко Борисов.

Материалът Първо в Новините Днес: Кметът на ГЕРБ във Враца Калин Каменов катастрофира! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort