3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

Първо в Новините Днес: Рекетираният Иван Папазов излиза на бунт, блокира АМ „Тракия“ (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бизнесменът Иван Папазов, един от големите месопроизводители в региона на Пазарджик и кандидат-кмет на областния град, ще блокира магистрала „Тракия“ в знак на протест срещу безхаберието на властта и рекета, на който е подложен от страна на юристи, наети от областната дирекция на БАБХ, респективно Министерството на зедемелието и храните.




Рекетираният Иван Папазов пред Новините Днес: Аз не съм терорист, върнете ми парите (СНИМКИ)

Предприемачът осъди Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) на 5 370 000 лева заради без причина избитите 13 000 прасета от неговата свинеферма в с. Априлци, но пари няма.

За капак Папазов, чиято кметска кандидатура е подкрепена от ПК „ЕКОГЛАСНОСТ“, Съюза на тракийските дружества, Съюза на офицерите и сержантите от запаса и Съюза на пенсионерите, е жертва на рекет от страна на адвокатите на ОДБХ.




Абсурдът е, че тарикатите искат 300 000 лева хонорар, иначе нямало да получи и стотинка от присъденото от съда обезщетение.

БЕЗУМИЕ в Новините Днес: Адвокати рекетират Иван Папазов за 300 бона, докато бранят схема на БАБХ с 13 000 избити прасета (ДОКУМЕНТ)

Според документа, който вече публикуваме, „споразумението“ за рекета е подписано от адвокат Цветелина Димитрова Петкова, вписана в Софийската адвокатска колегия.




Заради цялата абсурдна за държава от Европейския съюз корупционна драма Иван Папазов, работодател на над 200 човека, които трябва да отидат на борсата, ще затвори в сряда магистрала „Тракия“ при отбивката за Пазарджик, за да може потокът от автомобили да се отклони и премине покрай неговите затворени заводи, които е градил след 30 години неуморен труд.

Проверка по рама

Иван Папазов пред Новините Днес: Кой е Тодор Попов? Кмет с 2000 лв. заплата, адвокати на БАБХ ме рекетират за 300 бона, държавата ми дължи 5,3 млн.

Материалът Първо в Новините Днес: Рекетираният Иван Папазов излиза на бунт, блокира АМ „Тракия“ (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.




Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ