9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Първо в Новините Днес: Синът на кмета от ГЕРБ Никола Белишки пуснат за издирване още на 5 декември 2022-а, защо не е арестуван? (ЗАПЛАХИТЕ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Във вторник синът на кмета на Панагюрище от ГЕРБ Никола Белишки – Иван Белишки, нападна и заплаши депутата от „Възраждане“ Стоян Таслаков с пистолет. Нападението е извършено в Панагюрище, но столичната полиция задържа синът на гербопитека на софийската ул. „Нишава“ по-късно през деня.
Депутатът Стоян Таслаков

От „Възраждане“ твърдят, че това е вторият техен депутат, когото Белишки „системно е заплашвал“ с убийство. За това многократно са сезирани МВР и прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки-син не са реализирани, уточняват от пресцентъра на партията.

Сега се оказа, че самозабравилият се Иван Белишки е пуснат за издирване от МВР-Кюстендил още на 5 декември 2022-а, но така и не е арестуван.
Въпросът е защо? Има ли чадър над разпасания син на кмета от ГЕРБ в Панагюрище?

Ето публикация, която ни дава още информация по абсурдния казус:
Като редови гражданин на Република  България отправям въпросите си към министър Демерджиев:

Проверка по рама

Гербопитекът Никола Белишки, татко на разпасалия се тарикат, цъфти до Бойко

Пуснат ли е за издирване Иван Белишки (син на кмета на гр. Панагюрище от ГЕРБ) от Областна дирекция на МВР-Кюстендил от дата 05.12.2022 г.? Ако да, каква е причината въпросният субект да дерибейства безцеремонно и безнаказано из цяла България и да се стигне дотам, че да заплашва български депутат с огнестрелно оръжие?
Има ли спуснат чадър над него от Областна дирекция на МВР-Панагюрище и ако да, на какво се дължи и защо не е потърсена отговорност от ръководство ѝ?

Има ли сили МВР да се справи с този самозабравил се тумор на обществото или да търсим сами варианти за справяне с наглостта на кметското отроче?

Вярвам в компетентността и своевременните действия на ръководството на МВР и се надявам казуса „Белишки“ да бъде разрешен своевременно и по компетенция.
Никой не е по-голям от закона, нали така, г-н Министър?

Лидерът на гражданска инициатива „Агора България“ Петър Недевски, фейсбук

Магазин за Акумулатори

А ето и какви заплахи е отправял бесният гербопитек към депутата на Костя Копейкин:
Материалът Първо в Новините Днес: Синът на кмета от ГЕРБ Никола Белишки пуснат за издирване още на 5 декември 2022-а, защо не е арестуван? (ЗАПЛАХИТЕ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ