България

Първо в Новините Днес: Стефан Янев изрита любовници от „Български възход”

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Основателят на партия „Български възход” Стефан Янев е изритал любовния тандем проф. Пламен Моллов и Поли Карастоянова от  учредителното събрание, което ще се проведе утре, 19 юни, научи първо Новините Днес от свой човек в партийните редици.

Пловдивчанката, бивша депутатка от печално залезлия „Патриотичен фронт” и професорът, екс шеф на БАБХ и още по-бивш народен представител от царския експеримент НДСВ, живеят заедно на семейни начала от години. Карастоянова, която в миналото имала интимна връзка с евродепутата от „Атака” Слави Бинев, е натирена заедно с Пламен Моллов, защото носели лош имидж на „Български възход”, твърди нашият източник.

Партията на бившия служебен премиер и редовен военен министър се сглобява утре в НДК, където ще се проведе учредителното събрание. За неин лидее със сигурност ще бъде избран ген. Стефан Янев. Към него ще се присъедини и един от най-успешните министри на двата служебни кабинета арх. Виолета Комитова. Ще има доста изненади, обещават от организационния комитет, без да уточняват какви ще бъдат те.

На събрание на инициативния комитет на политическата формация, което се проведе през май, Янев обяви, че партията ще бъде националконсервативна, ориентирана към българските ценности и запазване на българския национален интерес

„Ако работим за него, не е нужно да се притесняваме дали има или няма чуждо влияние”, е мнението на партийния лидер, който преди няколко дни уточни пред БНР, че „Български възход” няма да има червени линии. „Ако избирателите решат да влезем в бъдещ парламент, ще бъдем отворени към всички партии”, посочи той.

Материалът Първо в Новините Днес: Стефан Янев изрита любовници от „Български възход” е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort