5.5 C
София
понеделник, март 4, 2024

Първо в Новините Днес: Уволненият зам.-министър на МВР Стоян Темелакиев стана началник на кабинета, вече е недосегаем дори за премиера

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Хитра рокада по върховете на МВР – уволненият преди три седмици зам.-министър Стоян Темелакиев от днес е назначен за началник на кабинета на министъра на вътрешните работи, научи ексклузивно Новините Днес от свой източник.

На 17 ноември дойде новината, че премиерът Николай Денков е уволнил Стоян Темелакиев заради кървавия погром в центъра на София след мача с Унгария, когато се разрази грандиозен протест срещу корумпягите в Българския футболен съюз и лично срещу Борислав Михайлов – Боби Перуката.

Тогава Дянков обясни, че пада главата на Стоян Темелакиев, който отговоря за оперативната дейност на МВР.

Сега, обаче, изританият зам.-министър е назначен за началник на кабинета, където е недосегаем за ново уволнение дори от министър-председателя.

Проверка по рама

И едно странно съвпадение – на 1 декември, миналия петък, досегашният началник-кабинет на МВР министъра Калин Стоянов изненадващо подаде оставка. Васил Кръстев взел решението след медийна публикация, в която е определен като пионка на ДПС.

Материалът Първо в Новините Днес: Уволненият зам.-министър на МВР Стоян Темелакиев стана началник на кабинета, вече е недосегаем дори за премиера е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ