България

Първо в Новините Днес: Знаков кмет на ГЕРБ зарязва Бойко! Даниел Панов отива при Кирил Петков?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Дългогодишният кмет на Велико Търново от ГЕРБ Даниел Панов се цепи от хунтата! Инженерът, който управлява старата столица от 2011 г., зарязва Бойко Борисов и се присъединява към „Продължаваме промяната“ на Кирил Петков, твърди ексклузивно източник на Новините Днес от Велико Търново.

Даниел Панов искал да се отърве от аферите на Бойко Борисов

Даниел Панов, който е трети мандат кмет, е считан за един от най-знаковите управници от шайката на Бойко, искал да се махне от ГЕРБ заради лошия имидж, който върви ръка за ръка с партията.

Кметът на Велико Търново смятал да се раздели с ГЕРБ заради безбройните обвинения в корупция на всички нива в държавното управление по времето на Бойко Борисов, които след намесата на европейската прокуратура на Лаура Кьовеши се очаква да се превърнат в обвинения и командировка на гербаджии зад решетките.

Даниел Панов може да бъде много полезен на ПП, ако Кирил Петков смята да изобличи някаква далавери на ГЕРБ преди падането на правителството, подчерта информаторът на Новините Днес.

Проверка по рама

Освен, че вече 11 години е вътре в мръсотиите на Бойко и компания, Даниел Панов има близки контакти с много други кметове като председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България в периода 2015 – 2019 г. и 2019 – 2023 г.

От колегите му също може да бъде почерпена информация за беззаконията на ГЕРБ, стига ПП да поиска да изпълни предизборното си обещание да изчегърта корупцията, наложена като маниер на управление от Бойко Борисов.

Материалът Първо в Новините Днес: Знаков кмет на ГЕРБ зарязва Бойко! Даниел Панов отива при Кирил Петков? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort