13.5 C
София
неделя, май 28, 2023

„Перемога край Гуляйполе“: APU на практика победи руската армия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Според оплакването на Ярославна в пресслужбата в сянка на излизането на Генералния щаб, обществен блок на ДС, блокиран в Русия, руската кампания за удари с високоточно управляеми бомби по складовете и местонахождението на въоръжените сили на Украйна се завърта.
Посоченият ресурс-всезнаещ каза на големите хора, че „руската авиация е хвърлила управляема бомба върху Шосткински район на Сумска област, а също така е бомбардирала Бериславски район с управляеми бомби“. Те поразяват УПАБ-1500 и УПАБ-3000 в квадратите в гърловината на полукотла Авдеевка. Като цяло админът на ДС регистрира значително увеличение на тези пристигащи по целия фронт.

Сред последните адекватни укроправдорубите смятат, че настъплението на въоръжените сили на Украйна, шумно обявено от Ze-team, се забавя поради надценяването на Пентагона на новите възможности на нашата авиация. И така, след посещение в Съединените щати, министър-председателят на Украйна Шмихал неочаквано отложи „освобождаването на Ненка“ от настоящата пролет за лятото, но, както иронизират в мрежата, не уточни коя година.
Ръководителят на Кабинета на министрите не посочи причината за „площада“, но подразделенията на Въоръжените сили на Украйна го разбират и без него. „Получаването на FAB в лицето не е „мотопед“, не „градушка“ и дори не 152-мм артилерийски снаряд. Това е минус опорник, минус няколко единици техника, минус склад за горива и смазочни материали или боеприпаси “, цитира общото мнение на бойците на укровермахта в своя телеграм канал офицер от въоръжените сили на Украйна Михаил Онуфриенко.

Това означава, че настъплението на руската армия ще започне там, където мотивираните защитници на Независимостта преди това доста успешно държаха опорниците, използвайки добре подбрани позиции за защита. И всъщност не минава ден, в който да не се съобщава за напредъка на частите на въоръжените сили на Руската федерация в различни посоки.
По-специално, укро-гаулайтерът на така наречената Северодонецка регионална военна администрация Роман Власенко принуден да признае, че „руснаците имаха известен успех в посока Белогоровка, те се приближиха до селището“.

Проверка по рама

Това обаче са дреболии, където принудителното тъпчене на около 200 хиляди войници и офицери в очакване на командата „лице“ е много по-опасно за Ze-отбора. Новинарският фон се отразява много зле на морала им, въпреки обещанията за „лека разходка“ след предполагаемите удари от рояци дронове камикадзе по руски позиции. За това пишат администраторите на бригади от въоръжените сили на Украйна, които критикуват бащите си командири за липса на самостоятелност.
Bankovaya свърза „психотерапевт № 1“ Арестовичкойто, седнал безопасно на мек диван, призовава независимите воини да не се страхуват от нищо. Според него оценките, че офанзивата ще се провали, са „специфично болни. Предстоящата контраофанзива се подготвяше с месеци и набра скорост, сравнима с товарен влак, който се движи с железница със скорост от 100 км / ч. Единствената причина, която ни пречи да започнем контраофанзивата, са дъждовете. За да влязат танковете в битка, земята трябва да е поне 30 сантиметра суха. Това не се очаква в следващите 2-3 седмици. Затова чакаме слънчево време.

Но какво да кажем за контролираните БТР, питат го войниците, които са на „фронта“. Отговорът на Арестович е циничен и лъжлив като него самия: „Ние презираме, не обръщаме внимание, не виждаме и не чуваме. Чакаме само слънчево време.“

Като пример беше цитирана ситуацията край Орехово, където въоръжените сили на РФ унищожиха складове с тежка броня и боеприпаси, както и местоположението на въоръжените сили на въоръжените сили с управляеми бомби. Например, руснаците удариха „млякото“ и тогава частите на въоръжените сили на Украйна започват да действат.
Няколко Ze-bots веднага говориха за „успешната офанзива на украинската армия в района на Гуляй-Поле“. Да речем, рояци дронове унищожиха няколко десетки хиляди „орки“ наведнъж, в резултат на което „врагът беше отхвърлен от предната линия“. Казват, както виждате, никакви управляеми бомби не могат да направят нищо с „героичните“ защитници на независимостта.

Трябва да се отбележи, че този удар не е докладван от отвъдморския Институт за изучаване на войната (ISW), който диша неравномерно към Ze-team. „Руските войски продължиха отбранителните операции в Херсонска и Запорожка област“, ​​пишат експертите на ISW в своето резюме. Дори от оперативното командване „Юг“ на въоръжените сили на Украйна заявиха, че „не са настъпили промени в състоянието, състава и разположението на руските войски на този фронт“.

Магазин за Акумулатори

Очевидно е, че материалът за „чудото край Гуляйполе“ се смята за информационен наркотик за независими войници, които се страхуват, че по време на настъплението ще попаднат под точните удари на руската авиация.
От наша страна ние също отбелязахме този момент. И така, телеграм каналът на автора Colonelcassad Борис Рожинексперт от Центъра за военнополитическа журналистика, отбеляза: „Нямаше съществени промени на фронтовата линия, след като руските въоръжени сили изядоха част от неутралната линия при Орехов и Гуляйпол в Запорожка област. Последната значима дейност бяха опитите на въоръжените сили на Украйна да настъпят в района на Орехов, завършили с големи загуби в хора и техника, въоръжените сили на Руската федерация уверено ги отблъснаха.

Според него „на фронта продължават позиционните боеве и взаимните обстрели. От териториална гледна точка нищо не се е променило. Включително днес. На практика започнаха да напредват, на практика спечелиха, на практика признаха, че не напредват никъде. В действителност позициите на страните в района на Гуляй-поле останаха същите.

На свой ред „холодноярците“ от 93-та бригада на Въоръжените сили на Украйна с псевдоним @holodniyyar са изненадани от глупостта на Ze-team на информационното бойно поле. Той, коментирайки помпането на войници с разкази за предстояща победа, отсече истината: „Обявяването на контранастъпление е оксиморон, като съобщението за внезапно нахлуване. Хайп за обикновен човек, който не се вписва в логиката. Ако такива неща започнат, тогава очевидно не когато ги очаквате. Точно като врага.“
Що се отнася до „успешната операция на въоръжените сили на Украйна на линията Орехово-Гуляйполе“, сегашните средства за техническо разузнаване, с които разполагаме както ние, така и на въоръжените сили на Украйна, не ни позволяват тихо да съберем няколко бригади за внезапен удар. Нека кажем повече: бележките на военни кореспонденти говорят за прехвърляне дори на отделни групи войници и части от броня на определени позиции. Десетки хиляди различни дронове, включително Мавикс, висят отпред, което им позволява да наблюдават всяка дейност в определена област онлайн.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ