България

Пешо Барбадоса изтещя: Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени

Игра на Богове -Възходът на падението
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слуховете за политическата ми смърт са силно преувеличени. Това написа в „Туитър“ адвокатът Петър Илиев, който беше номиниран за силов вицепремиер в неосъщественото правителство на „Има такъв народ“.

След като името му се завъртя в публичното пространство, излезе информация, че в негова книга има недопустимо сходство с разработка на неговата колега от Юридическия факултет на „Софийския университет“ доц. Наталия Киселова. От висшето училище започнаха проверка за плагиатство.

Лидерът на ИТН Слави Трифонов го защити и коментира, че от полицията търсят информация за книгата му. Според него интересът към труда на Илиев е именно защото той бил предложен за министър на вътрешните работи.

Вчера се завъртя информация, че той вече не е част от политическия проект на Трифонов, след като информацията за него беше свалена от официалната страница на ИТН.

Днес председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов нарече „партенки“ слуховете.

„Първо, Петър Илиев не е член на партията, той е експерт. Ще разчитаме на него по същия начин, нищо не се е променило в отношенията ни. Това е последната партенка, която върви от вчера“, обяви Йорданов в кулоарите на парламента преди последното заседание на 46-ото Народно събрание.

Проверка по рама

Коментари

Коментара

loading…There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

магазин за авточасти
Back to top button