България

ПИКАНТНО в Новините Днес: Масларова в афера с млад социалист, Емилия омагьосана от Ленко Петканин

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

72-годишната Емилия Масларова, която изплува на преговорите за нов кабинет, буквално втрещи електората. От една страна мнозина се запитаха тя, Румен Гечев и Румен Овчаров ли са „промяната”, което, както Новините Днес вече разкри, е поредната инсинуация на Корнелия Нинова и Бойко Борисов.

Именно вече явният тандем Баце-Корни изпратил трите вехти БСП муцуни на обсъждането за приоритетите на бъдещия кабинет, за да даде коз в ръцете на ГЕРБ с опорката, че промяна няма, има само смяна на крадците.

От друга страна, обаче, преговарящите били далеч повече бяха впечатлени от подмладената визия на другарката Масларова, която през последните години мина през редица тежки изпитания.

Запознати обясниха причината за тази свежест, която излъчва бившата социална министърка, която нямо общо прекратеното от прокуратурата онова дълго дело за длъжностно присвояване.

Проверка по рама
На Ленко му е лесно с кака Емилия за приятелка

Масларова от три години насам е взела под крилото си младата надежда на БСП Ленко Петканин, втория в листата на столетницата в столичния кв. „Младост” на вота през юли Ленко Петканин „Благодарение на Ленко тя буквално разцъфтя” – подчертават източници на „Уикенд”.

Понеже младежът, който е адаш на детето-ятак от едноименния роман на Георги Караславов, е непознат в извънстоличните редици на БСП, да обясним, че е роден 1985 г. и вече заема важни постове.

Ленко Петканин е завършил финанси в УНСС и вече е шеф на БСП в район „Средец”, а също и предводител на младежите в Столетницата.

Преди е бил кредитен консултант и счетоводител, а днес вече се подвизава като управител и собственик на няколко фирми, което си е направо социален успех. През 2015 г. се е борил да стане кмет на район „Средец”, но не е избран.

Според запознати благодарение на усилията на Масларова, господинът е скандално вкаран в листата на кандидатите за депутати в изборите през юни тази година, но за ноемврийските сам се отказал.

И как не, след като на предните е заловен в квартал „Младост” да къса плакатите на своя съпартиец  Борис Цветков, въпреки че той е бил доста по-назад в листата от него. Самият Ленко тогава е поставен на второ място 24 район, веднага след лидерката Корнелия Нинова.

Магазин за Акумулатори

В още един скандал лъсна името на младото вдъхновение на Масларова. През 2019 г. Ленко се оказа в списъка, добил популярност като „къщи за тъщи”, построени с европейски пари, отпуснати от фонд „Земеделие” по програмата за развитие на селските райони.

Неговата фирма „Огняново Спа Рисорт 2012 – Ленко Петканин” е санкционирана и ще трябва да върне близо 334 000 лева. Те са му дадени, за да направи „къща за гости, за развитие на интегриран селски туризъм, кафе-аперитив и спа център”.

Частният хотел на младия социалист е в курорта Огняново и се рекламира в интернет като място, което може да подслони 23-ма души.

Материалът ПИКАНТНО в Новините Днес: Масларова в афера с млад социалист, Емилия омагьосана от Ленко Петканин е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button