България

ПИРУЕТ в Новините Днес: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Разлъката между Натали Т. и БиБиКинг ескалира в отмъщение, гласи нов сигнал до Новините Днес за любовната драма, вързала на възел Велико Търново, Банкя и дори президента Румен Радев.

Зарязаната блондинка направила немислим пирует и започнала да отмъщава на ББ с открита подкрепа за инициативата на враг №1 на мутрите Румен Радев – „Българската Коледа”. Синоптичката се надява президентът отново да я повика за снимка на „Дондуков” 2, за да изкара ББ извън кожата от яд, пише информаторът на Новините Днес.

РАЗДЯЛА в Новините Днес: ББ би шута на Натали с прощален дар – iPhone за 3600 лева (блондито е в депресия, пие и реве по кръчмите)

Наталка, която сега подкрепя „Българската Коледа”, миналата година отказала да е част от екипа на благородната иначе инициатива, но след като БиБиКинг я изхвърлил от харема и я лишил от финансовия поток, навсякъде говори за стореното от Румен Радев, за да мъсти на Шугър деди.

Проверка по рама

Само в Новините Днес: ББ е много зле, загубата го съсипа (нови признания на Натали Т. от 26 ноември + ЧАТ)

Именно с тази цел Наталка поканила за гост в предаването си Башар Рахал , когото оставила, потривайки доволно ръце, да коментира колко лоши и неосветени са пътищата в България и как това със сигурност е част от причините за трагедията с македонците на АМ „Срума”.

Само в Новините Днес: Натали разкри нова тайна на ББ: Много е близък със Сиелата (измамата с машините се оказа ресто към ГЕРБ от „очилаткото”+ ЧАТ)

Дори и децата знаят, че пътища, от които глутницата ГЕРБ открадна милиарди, са най-голямата гордост на бившия ѝ ББ.

Очаквайте само в Новините Днес разкрития на кого пристана Натали Т., за да дразни ББ, докато Шугер деди върти нова Мата Хара от тв екрана

Материалът ПИРУЕТ в Новините Днес: Натали подкрепя Румен Радев, мъсти на ББ за раздялата е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button