11.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Пируети в Новините Днес: Банкерът на ПП Андрей Гюров пусна партията на червена концесия

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Структурата на „Продължаваме промяната“ в Благоевград е отдадена на концесия на БСП с идеята двете партии да успеят да спечелят колкото е възможно повече власт на предстоящите местни избори през есента, за което Новините Днес пръв алармира.
Мръсна игра в Новините Днес: БСП гушна ПП в Благоевград, търсят изборна победа с червени кхмери в горското (ИМЕНАТА)

Както вече писахме, политическите пируети минават през скандални назначения в на Югозападното държавно предприятие (ЮЗДП) и натиск над обикновените хора с доставките на дърва, например.

ПП нагли: Бутат Андрей Гюров за шеф на БНБ

Нашите източници от югозападния град подчертаха, че мръсотиите минават през областния координатор на БСП Валентин Сарандев. Сега новината е, че местният социалист №1 се е договорил с вечния мераклия за постове от „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров, който не успя да се пребори за гуверньор на БНБ, но затова пък е пробутан за заместник на шефа на БНБ. Дали ще мине номерът на „Подмяната“, ще стане ясно утре – 18 юли.
Именно водачът на листата Андрей Гюров е спазарил областната структура на ПП в Благоевград да мине под контрола на БСП. Затова гласуваш ли за кандидат на „Продължаваме подмяната“, все едно пускаш бюлетина за Корнелия, резюмира ситуацията информаторът на Новините Днес.

Материалът Пируети в Новините Днес: Банкерът на ПП Андрей Гюров пусна партията на червена концесия е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ