9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Пладнешки обир в Новините Днес: Димитър Бръчков от ГЕРБ пълни чекмеджета с 4-милионен ремонт на читалище в Петрич (РАЗКРИТИЯ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Дали кметът на Петрич от ГЕРБ Димитър Бръчков, чийто финансови безобразия Новините Днес предава на европейските прокурори на Лаура Кьовеши, има свое чекмедже по примера на Бойко Борисов, не е ясно. Очеваден факт е обаче, че пладнешките обири в Петрич продължават с пълна сила, след като сръчният Бръчков увеличава размера на 3 кредита до колосалните за общинския бюджет 6 милиона лева, алармира наш източник от югозападния град.
Тема на Новините Днес: Кметът на Петрич Димитър Бръчков от ГЕРБ прибра 280 бона с ограда по 390 лв./м, МВР вдигна своя 8 пъти по-евтино (ВТОРА ЧАСТ)

Цялата схема лъсна в на сесията на ОбС на 9 март, когато се гласуваха трите предложения на кмета от ГЕРБ Димитър Бръчков за теглене на нови борчове до 6 милиона лева! Опитът ще е по отработената вече матрица със „златния ремонт“ на сградата на Общината, нескопосано „усвоените“ хилядарки с оградата в градския парк и пладнешкия грабеж с почистване коритото на пресъхналата Долнорибнишка река.

ГЕРБ схема за пандиза в Новините Днес: Кметът на Петрич Димитър Бръчков урежда съпартийци с евтини имоти през фалшиви търгове (ДОКУМЕНТИ)

Относно целесъобразността на тези кредити – те са за увеличаването размера на плащанията по вече сключени договори за обществени поръчки поради инфлацията.
Чиста кражба в Новините Днес: Петричкият кмет от ГЕРБ Димитър Бръчков вдигна „златна ограда“ за 280 000 лв. (СНИМКИ + ДОКУМЕНТИ) ПЪРВА ЧАСТ

Най-фрапантен е случаят с ремонта на читалище „Братя Миладинови“ в Петрич. Там сумата, която ще даде общината, се увеличава от 862 000 на 2 500 000 лв.!

Кметът на Петрич – клиент на Лаура Кьовеши! Димитър Бръчков попиля 800 бона с куц ремонт на общината, чакат сградата да убие човек (ВТОРА ЧАСТ + ДОКУМЕНТИ)

И нещо повече – общата сума за ремонт на тази сграда става над 4 000 000 лв., която ще плати всеки от нас, жителите на Петрич! И друг факт – срокът за връщането на този кредит е 20 години, което значи, че той ще бъде плащан дори от току-що родените деца! И всичко това се случва на тъмно. Беше спуснато дори до общинските съветници в последния момент.
Измама в Новините Днес: Кметът на Петрич от ГЕРБ Димитър Бръчков „прочисти“ суха река за 800 лв. на метър! В София цената е само 26 лева (ДОКУМЕНТ + СНИМКИ)

Искам да добавя и едно сравнение – ремонтът на ареста в Петрич е на стойност 1 400 000 лв., а състоянието на сградата там беше в много пъти по-окаяно от това на читалището, което обаче ще глътне близо три пъти повече пари.

Проверка по рама

Материалът Пладнешки обир в Новините Днес: Димитър Бръчков от ГЕРБ пълни чекмеджета с 4-милионен ремонт на читалище в Петрич (РАЗКРИТИЯ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ