3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Побъркаха от майтап кмета Терзиев заради крива табелка (СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Ако не може да контролира майсторите в собствената си община да изправят табелката на собствената му канцелария, колко очакваме да контролира фирмите на олигархията, ремонтиращи София“, питат в социалната мрежа Екс
Първи гаф на новия кмет на София Васил Терзиев. Броени часове след като ПП-ДБ-еецът положи клетва като градоначалник на столицата дойде и първият му ремонт, който ще има нужда от ремонт, видя Новините Днес.

Снимки, разпространени във Фейсбук и Екс, показват как двама здравеняци сменят табелката на вратата на кабинета на кмета на „Московска“, но го правят в „добрите стари традиции“ на предната кметица Фандъкова – накриво и грозно!
Хора от социалните мрежи видяха символика в този първи акт от встъпването в длъжност на новия кмет – дори за новата табелка се използват старите дупки. Какво да очакваме за нещо по-голямо от обещаващия чудеса от храброст Терзиев?!

Самата Лена Бориславова е споделила горния кадър в личния си профил във Фейсбук с трогателното послание: „За разлика от крехкостта на централната власт, на местно ниво предстоят цели 4 години, в които кметовете на #ПродължавамеПромяната ще имат наистина възможност и време да покажат резултати и че прилагат един нов модел на управление. Успех!“
Под поста ѝ обаче моментално заваляха иронични коментари.

Проверка по рама

„За 50 лева идвам и я нивелирам, че е крива“, предлага Александър Желев.
„Уволнявай наред и първо да започнеш от тези двамата на вратата“, дава препоръка Георги Петров.

„Още от табелата започва ремонт на ремонта. Една табелка не можете да поставите, столицата сте тръгнали да управлявате!!!!“, възмущава се Бела Йосифова.

„Нов модел, ма крив модел, досущ като новата табелка. Хаирлия да е…“, пише Людмил Памукчиев.
Потребители на социалната мрежа Екс пък се майтапят с „високотехнологичния“ кмет Терзиев и го офертират да си сложи и високо технологична табелка на вратата – например с дигитална информация или направо с кю ар код, който, когато се сканира, да показва чий е кабинетът.

„Ако не може да контролира майсторите в собствената си община да изправят табелката на собствената му канцелария, колко очакваме да контролира фирмите на олигархията, ремонтиращи София“, пита риторично потребител с никнейм Градинко.

Магазин за Акумулатори
Материалът Побъркаха от майтап кмета Терзиев заради крива табелка (СНИМКА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ