5.5 C
София
вторник, март 28, 2023

Подарък за учителка за 8 март – 5 оригинални идеи, с които ще докоснете сърцето ѝ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Свобода, мама, учител – трите най-важни думи в живота ни, тези, от които той започва и тези, без които той е празен и изчистен от съдържание. Само няколко дни след националния ни празник, деня, в който до името България гордо изписваме СВОБОДНА, ни очакват не по-малко силни трепетни вълнения в деня на майката и жената – 8 март, в който неумелата детска рисунка с надпис „обичам те, мамо“ се превръща в най-ценния подарък на света за вас, в най-цветния и мил спомен, които пазите в сърцето и в шкафчето си до старостта. Празникът е подходящ да зарадвате и учителките на децата си, онези, които са държали малките им пръстчета, за да изпишат за вас „обичам те“. Внимавайте обаче с подаръка, който ще изберете. Той не следва да е материален, а да вълнува сърцето, така, както малката детска картичка с изрисувана къща, килната към градината, и коминче, което а-ха ще падне, е шедьовър за вас, по-ценен от картините на най-великите художници. Какъв подарък за учителка за 8 март да изберете, за да оставите следа в сърцето ѝ, да го докоснете и да се напълнят очите ѝ със сълзи от щастие и гордост от ученика ѝ?
Кой е най-добрият подарък при ходене на гости?

Подарък за учителка за 8 март
1. Сътворено от ръце и сърце

Както казахме, забравете за скъпите подаръци, магазините и стоките, които се предлагат там. Сътворете нещо с ръцете си. Специално за нея. Включете в направата му задължително и детето, което тя обучава. Ако можете да плетете – направете ѝ красив шал и вплетете послание за топлина и обич в него, ако рисувате, пресъздайте уважението пред труда ѝ, ако пишете, посветете ѝ стих. Заедно с вашето малко съкровище направете нещо уникално, което ще се превърне в най-прекрасния и запомнящ се подарък за учителка за 8 март.
2.  Вкусно творчество

Проверка по рама

Ако нямате скрити умения и таланти, вероятно поне може да правите сладки. Споделете време с детето си в кухнята и сътворете меденки или други дребни сладки, които могат да бъдат украсени тематично и надписани. За надписите може да потърсите готова украса или помощ от сладкар. Това сладко бижу със сигурност няма да бъде изядено. То ще стои с гордост на витрината на учителката като медал, като огромна награда за труда ѝ, така че вкусът наистина ням значение, бъдете сигурни.
3.  Време заедно

Ако имате общи теми или поне се познавате, поканете я да сподели ден или час с вас и детето на ледената пързалка, на театър или където решите, че ще ѝ бъде забавно. Със сигурност ще изградите топла връзка и спомени, които ще оставят следа дълго, след като детето е пораснало, а тя е остаряла.

Тези зодии обичат да правят екстравагантни подаръци!
4.  Нейна мечта

Когато обмисляте подарък за учителка за 8 март, помислете има ли тя мечта, която може да сбъднете. Знаете писателят, с когото мечтае да се срещне, любимият изпълнител или просто, че би желала децата да са по-отговорни към природата и света. Ако сте решили да я усмихнете, няма пречки пред вас. Дори любимият изпълнител да не може да я поздрави лично, нищо не пречи да  положите усилия да свържете с него онлайн и да запише кратък поздрав. Този подарък ще помни завинаги.

Магазин за Акумулатори

5. Простичкото „благодаря, обичам ви“
Изречено от детето пред целия свят, е добре де, пред целия град, изписано с балони, написано в социалните мрежи или върху снега пред панелния ѝ блок – това е съкровище, което тя ще пази до дълбока старост в сърцето и душата си. Защото най-скъпите неща, важните, онези, които оставят завинаги следа, всъщност не могат да се пипнат и не струват нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:
Любовта е във въздуха през новата седмица за тези зодии

Най-честите причини за прекратяване на връзката – Част 1

Кои зодии ще заблестят ярко през новата седмица?

Червен флаг, че партньорът до вас ви изневерява

Какъв е най-добрият подарък за 8 март – всяка жена ще се зарадва

Винаги губите нещата си? Опитайте тези 3 хака, за да намерите бързо вещите си

Знаете ли кой континент се пресича от всички меридиани и в кой град е едновременно и зима, и лято?

Къде се намира Паметникът на трите поколения – символ на българщината?

Защо осми март е ден на мама?

8 най-често срещани мита за шампоана и измиването на косата

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ