3.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023

Поредица в Новините Днес: Здравният министър Христо Хинков в афери за милиони с болнични имоти

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Сигнал за нередности с криминален привкус в Министерството на здравеопазването на Христо Хинков провокираха Новините Днес да започне свое разследване на схемите с разпродажбата на болнични имоти, които откакто психиатърът от ПП е на власт, бележат истински бум.
Разпад: ПП скочи срещу свой министър!

Проверката ни действително потвърди, че министърът на здравеопазването е пуснал за продажба десетки апетитни имоти на болници под негово разпореждане. Каква е целта на ударната търговия с терени в цяла България, за какво ще се използват парите, кои са купувачите и дали случайно не са свързани с бизнескръгове около „Продължаваме промяната“?

Новините Днес пита: Има ли здравният министър Христо Хинков личен комисионер? (СНИМКИ)

Отговорите на всички тези въпроси очаквайте в специалното разследване, по което нашите репортери вече работят, за да стане ясно каква е схемата зад небивалото предлагане на имоти в болници по цяла България.
Скандал в Новините Днес: Здравният министър Христо Хинков готви зверска чистка! Целта – всички сделки да минават през „наши фирми“ (АУДИО)

Материалът Поредица в Новините Днес: Здравният министър Христо Хинков в афери за милиони с болнични имоти е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ