28.8 C
София
сряда, юли 24, 2024

ПП издънка: Ицо Хазарта ни излага в Брюксел – не знае бъкел английски

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Върнат в първи клас се оказва рапърът Христо Петров – Ицо Хазарта, след като успя да попадне в Европейския парламент. Депутатът от „Продължаваме промяната”, обаче, ще ни излага в Брюксел, тъй като не знаел бъкел английски.

Затова сега играчът, който пешее „Искам да ида в парламента”, решил да се вземе в ръце и да научи бързешком поне базисен английски, тъй като нямало как да общува с останалите депутати от политическото си семейство в Брюксел, научи „Уикенд”. Това поставя под въпрос и какво въобще ще свърши за България пишман депутатът.

Няколко пъти в седмицата учителка по езика на Шекспир идвала в дома на депутата, за да го обучава устремно как да води поне елементарен разговор, а Хазарта сериозно налягал над уроците. Колегите му от „Възраждане” дори се присмивали, че въпреки гаврите по техен адрес, те знаели повече езици от него, а той сега трябвало да ги учи.

„Ицо няма дори висше образование! Той завърши Класическата гимназия и след това не записа нищо, тъй като кариерата му на рапър тръгна стремглаво. Не че това му е пречело до този момент, но все пак за европейския парламент е добре да се изпращат хора, които владеят езици”, ехидно коментират в политическите кръгове.

Материалът ПП издънка: Ицо Хазарта ни излага в Брюксел – не знае бъкел английски е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Проверка по рама

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ