21.7 C
София
петък, юни 21, 2024

Прецедент в „Стани богат“: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

За първи път в историята на „Стани богат“ водещият признава, че е взел рушвет от участник! Най-неочаквано във вчерашния епизод един подарък провокира Михаил Билалов да каже тези думи пред цяла България. Участникът срещу него на стола на богатството бе Росица Кръстева – финансов директор и главен счетоводител в агенция БЛИЦ!

И преди сме виждали как Михаил Билалов получава подаръци от участниците, под формата най-често на книги, но този път актьорът явно се трогна дотолкова, че заяви пред всички: „Приемам този елегантен рушвет!“, след като получи красиво ръчно изработена бутилка вино, приличаща на пиратско съкровище, извадено от дъното на морето.

„Еее, страхотен подарък! Пара и вино! Впечатлен съм!“, добави още Билалов.

Въпреки атрактивния подарък обаче, въпросите, които се паднаха на Роси, бяха доста трудни, но тя, все пак, успя да покаже завидно самообладание, както и достатъчно знания, и спечели 5000 лева. Успя да използва умело и жокерите, с които разполагаше в играта.

Проверка по рама

Любопитна подробност, която не бихме пропуснали, разбира се, е, че малко преди да стартира участието си, Билалов попита директно Роси дали за него се пишат лоши неща, на което тя веднага отвърна с усмивка: „Не, само хубави!“

Е, бихме добавили само – и обективни, както повеляват принципите в журналистиката.

В крайна сметка Роси показа, че има обширни знания в много области, но религията със сигурност не е от тях. И за неин лош късмет й се паднаха не един, а цели два въпроса на религиозна тематика. Първият: „Как се нарича главното помещение в църквата, където при обреди стоят богомолците“ /тук възможните отговори бяха: /Метох, Наос, Скит и Крипта – верният се оказа Наос/.

И вторият, който се оказа и последен в играта на Роси: „Кой автор е основен светец в синкретичната религия Као Дай, възникнала във Виетнам в началото на XX век?“ /Вариантите бяха: Ърнест Хемингуей, Виктор Юго, Артър Конън-Дойл и Лев Толстой – и верният: Виктор Юго/.

Магазин за Акумулатори

Освен с усмивката и доброто настроение, с които и влезе в студиото на „Стани богат“, Росица Кръстева си тръгна и с чек на стойност 5000 лева, а за Михаил Билалов остана, освен подаръка, и удоволствието от хубавата игра./show.24-chasa.eu

 

Блиц

Статията Прецедент в „Стани богат“: Билалов призна за рушвет от участник и показа пред всички… СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ