2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

ПРИЗИВ: Изборите да се отменят!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

„Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради доклада на ДАНС изборите трябва да бъдат отменени“. Това обяви бившият заместник-председател на ЦИК проф. Михаил Константинов по престъплението на заместник-министъра на електронното управление Михаил Стойнов.
Председателят на парламента Росен Желязков свика по-рано днес извънреден Председателски съвет в Народното събрание след пристигнал доклад от ДАНС, от който става ясно, че два дни, след като ЦИК направи публично генериране на хеш код, който е единият от ключовете за защита на машините, заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си и сваля информацията на флашка.

„Това е грубо нарушение на закона и е начин за манипулиране на машините. При такива условия не може да има избори. Подобна ситуация имаше при Ирландия. Там тогава тотално премахнаха машините. В цял свят машините са премахнати. Брюксел е единственото място в Европа, където са останали, но Брюксел е град“, твърди Константинов.
Материалът ПРИЗИВ: Изборите да се отменят! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ