България

Прокурор пред Новините Днес: Гешев е бесен, шпицкомандата се дъни с компроматите срещу Бойко Рашков

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Обвинител №1 Иван Гешев е извън кожата си от бяс – сформираната във Върховната касационна прокуратура шпицкоманда, която има задачата да мисли компромати срещу враг №1 на престъпната шайка – Бойко Рашков, се дъни тотално!

Новината разкри пред Новините Днес редови прокурор, погнусен от инсинуациите и методите на работа в държавното обвинение.

Новините Днес вече разкри, че във ВКП има неколцина прокурори, които са сформирали неофициален щаб, чиято единствена цел е измислят съшити с бели конци сюжети, които да послужат за атака срещу неудобните на Гешев и хунтата. Целта е да се организират „мероприятия”, при които да има арестувани, които да бъдат пришити по някакъв начин към министъра на МВР.

Понеже прокуратурата не може да арестува, на Гешевите наемници им е нужно участието на полицаи при операциите, което явно се оказва проблем за постигането на желаната цел.

Проверка по рама

Така, въпреки големите правомощия и солидното финансиране, шпицпрокурорите не могли да докарат нито една инсинуация до желания край и така компроматите им увисвали в нищото, което докарвало менторът им Гешев до тиха лудост, категоричен е информаторът на Новините Днес.

Материалът Прокурор пред Новините Днес: Гешев е бесен, шпицкомандата се дъни с компроматите срещу Бойко Рашков е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort