5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Прокурорка скри шапката на Билалов в „Стани богат“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Зрителите на „Стани богат“ видяха рядко срещана ситуация в снощния епизод на шоуто, а главна роля в нея зае бившата стюардеса и настоящ прокурор Вихра Попхристова.
Блондинката показа добри знания и можеше да стигне много далеч в играта, но не случи на жокери, които да й помогнат особено много. За сметка на това пък интуицията й не й изневери. Един въпрос обаче, успя да я затрудни дотолкова, че да я принуди да изразходи и трите си жокера за него, което не се вижда никак често в любимата на мнозина зрители игра.

Скъса му нервите: Билалов полудя заради Мариела в „Стани богат“, а после получи… СНИМКИ
Вихра мина лесно през първите пет въпроса за сумата от 500 лева, след което инерцията й продължи и на следващите въпроси, зададени от Билалов. Този за 1000 лева, например, бе: „В коя държава се намират свещените за мюсюлманите градове Мека и Медина?“, с възможни отговори – Израел, Египет, Саудитска Арабия или Мароко. Без да се колебае, тя посочи верния – Саудитска Арабия.
Проверка по рама

„Какво явление е иризацията, която се наблюдава по повърхността на сапунени мехури, при някои животни и някои минерали?“, гласеше следващият въпрос, с отговори – Оптично, Антигравитационно, Температурно и Звуково.
Такова нещо не се е случвало в „Стани богат“! Бутат участник с лесни въпроси СНИМКИ

Прокурорката бързо се ориентира към „А“ и взе вярно решение.
Последва сериозна трудност с въпроса: „Какъв по народност е генерал Фердинанд Фош – главнокомандващ през Първата световна война?“ – Германец, Австриец, Французин или Англичанин.

Надежда събра погледа на Билалов в „Стани богат“ и…

Магазин за Акумулатори

Вихра първоначално заложи на жокера си в публиката Ивайло Петров, който обаче ведната призна, че не може да й бъде полезен, и бързо си седна отново сред зрителите.
Последва обаждане на приятел – Иван Пенчев от София, който обаче също нямаше никаква представа за верния отговор. Накрая участничката прибегна и до трети жокер: „50:50“, като в този случай компютърът елиминира първите две опции. В крайна сметка Вихра реши и рискува с „Французин“ и се поздрави с успех.
Играта й продължи без жокери, а Попхистова реши да заключи 3000 лева, като втора сигурна сума. Билалов й зададе въпроса: „Знамето на коя държава представлява два триъгълника, разположени един върху друг?“, с отговори – Боливия, Ирак, Непал и Йордания.

Юристката заяви, че няма как да го измисли, но все пак реши да играе. Според нея триъгълниците значели, че е планинска държава. Посочи Непал и това се оказа верен отговор. А Билалов, впечатлен от успеха й, уточни, че логиката й за планините не е била правилна, но въпреки това е успяла да познае покрай нея и верния отговор.

Въпросът за 5000 лева бе: „През коя година е основано ЦРУ?“ – 1865, 1920, 1944 или 1947. Тя маркира отговор 1920, но този път той се оказа грешен. Верният беше: 1947. И така бившата стюардеса си тръгна с 3000 лева от шоуто./show.24-chasa.eu

 

 

Блиц

Статията Прокурорка скри шапката на Билалов в „Стани богат“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ