13.8 C
София
четвъртък, май 23, 2024

„Промяната“ продължава да се разпада

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Разпадът в ПП-ДБ продължава. Депутатът от „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Стоян Георгиев се оказа, че вече не е част от ПП. В официалното съобщение на партийния пресцентър се посочва още, че всички ангажименти, които би поел от името на партията, няма да са легитимни.

С решение на Изпълнителен съвет на формацията, партията в Силистра се представлява от Богомил Петков.

Стоян Георгиев е депутат от 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание като част от групата на „Продължаваме промяната“, сочи справка в сайта на парламента.

Той е председател на групата за приятелство с Румъния, член на комисията по земеделието, храните и горите, както и тази на транспорта, член е и на групите за приятелство със Сърбия и Турция.

В декларацията си пред КПКОНПИ Георгиев е вписал осем самолета, шест от които фирмени. Той има учебен центът за професионални пилоти и за любители. Лично притежава два самолета „Чесна“, а останалите летателни средства са декларирани на фирма на името на жена му ЕТ „Ребус – Стоянка Георгиева“. 

Проверка по рама

Това е поредното сътресение в коалицията ПП-ДБ преди изборите. Първо „Зелено движение“ обяви, че напуска коалицията и ще се явява на вота 2 в 1 самостоятелно, а малко по-късно се отлюспи и „Средна европейска класа“ на Константин Бачийски.

Материалът „Промяната“ продължава да се разпада е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ