16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

„Пропилях живота си с неподходящи мъже“: Виктория Петрова забрави Красен Кралев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Красивата новинарка Виктория Петрова, която ще чукне 45 години само след няколко месеца, отново е сама. До момента така и не успява да случи на подходящ мъж.
Пред по-близките й колеги споделила, че е пропиляла младините си с неподходящи мъже. Припомняме, че има зад гърба си един провален брак с оператора Добромир Иванов. Дълго време пък имаше връзка с бившия спортен министър от хунтата ГЕРБ – корпулентния Красен Кралев, но и тя завърши безславно.

РАЗДЯЛА: Красен Кралев остави Виктория Петрова заради адвокатка (СНИМКИ)

Навремето ходеше и с Петър Бакърджиев, но той направи две деца на миската Гергана Гунчева и в крайна сметка я заряза.
Най-травмираща за Виктория била раздялата й с Кралев, с когото имаха близо 6-годишна връзка. При все, че мълвата за раздялата им отдавна витае в публичното пространство, никой от двамата не отронва и дума по темата.

В последно време обаче Кралев все по-често бива засичан в компанията на засукани млади дами, което само потвърждава слуховете. Факт е обаче, че напоследък журналистката не се чувства никак добре. Въпреки всичките си връзки, тя така и не успя да се сдобие с наследник.
Относно децата пък се е разминала много сериозно по темата с Кралев, който има голяма дъщеря и няма намерения тепърва да дундурка бебета. Близки до новинарката издават, че отношенията й с Кралев вече са изчерпани и няма връщане назад.

Проверка по рама

Материалът „Пропилях живота си с неподходящи мъже“: Виктория Петрова забрави Красен Кралев е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ