Криминални

Пуснаха срещу 3 бона жената, премазала дете в Симеоновград

Игра на Богове -Възходът на падението

Пуснаха срещу 3 бона жената, премазала дете в Симеоновград

20-годишната Десислава Д. от Симеоновград е обвинена за причинена смърт по непредпазливост на шестгодишното момиченце, което загина на път за болницата, но излезе от ареста срещу гаранция от 3000 лева. Детето беше блъснато от младата жена зад волана на мерцедес около 20 часа в сряда и издъхна в дошлата на помощ линейка.

„По случая е образувано досъдебно производство. Извършени са оглед на местопроизшествие, разпитани са свидетели и са приобщени писмени доказателства. Назначена е съдебномедицинска експертиза. С постановление на разследващия полицай на обвиняемата е била взета мярка за неотклонение „гаранция“ в размер на 3 000 лева“, съобщиха от прокуратурата.

Законът предвижда наказание от затвор до 6 години, ако вината на шофьорката бъде доказана в съда. Нейната алкохолна проба и тест за наркотици са отрицателни.

Трагедията стана в сряда на кръстовището между улиците „Васил Левски“ и „Патриарх Евтимий“. Детето пресичало само и бутало тротинетката си. Тогава го връхлетял мерцедесът на Десислава. Първи на мястото на трагедията пристигнал бащата на детенцето. Малко след това и медици, но момиченцето издъхва по път за болницата от ужасна кръвозагуба и тежки травми.

Според близки на почерненото семейство, момиченцето играело с други деца до чешмата край кръстовището. В този момент леката колата връхлетяла. Малката била на асфалта до тротоара. След като помела детето, автомобилът се забил в близкия стълб. Роднини твърдят, че младата жена карала много бързо.

Проверка по рама

Край на лъжите при купуване на автомобил ! Вече може да си върнете парите срещу по-малко от 20лева

 

Жители от Симеоновград разказаха, че шофьорката се завърнала наскоро от гурбет в Германия. Близките на загиналото момиченце обвиниха водачката, че не оказала и първа помощ. Те твърдят, че веднага след удара младата жена слязла от колата и се прибрала вкъщи. Вероятно се е страхувала от саморазправа от жителите на ромската махала, където е станал инцидентът.

Полицията блокира града превантивно след инцидента, за да предотврати безредици и опити за отмъщение над Десислава и нейните близки.

ШОК! Съдийка падна от терасата на дома си и загина.

 

Диета без глад

Back to top button