България

Рашков: Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор

Игра на Богове -Възходът на падението

„Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Имам намерение да предприема конкретни действия по отношение на главния прокурор Иван Гешев и уронване на престижа на съдебната власт – няколко пъти казах и отново ще повторя.

Това заяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков веднага след като гласува на днешните предсрочни парламентарни избори. Действията ще бъдат основани и съобразени изцяло с Конституцията и закона.


Не, действията срещу г-н Гешев не са свързани със списъка с магистрати и политици, които имат банкови сметки и имущество в чужбина, подчерта Рашков.

Според него, прокуратурата трябва да предприеме конкретни действия в случая по отношение нарушение на данъчното ни законодателство.

Рашков каза и, че ако други държави са подали информация за недекларирано от български граждани имущество и банкови сметки, следва разкриването на информацията да стане факт след съответните действия на прокуратурата, за да няма законови нарушения за конфиденциалност.“

Проверка по рама

Благодаря на Господ, че ме оставиха жив. Същите хвърляха хора на прасетата. Хаос!

 

Вижте още:
Диета без глад

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button