22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Растителни екстракти помагат при киселини, гастрит и запек

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Екстракти от билки помагат бързо при проблеми на храносмилателната система, гастрит, хемороиди, запек.

Често храносмилателните проблеми са следствие на стреса, нередовното или нездравословно хранене. Лечебните свойства на билките са известни от векове на хората по цял свят. Повече от век учените изследват активните субстанции на растенията, които имат здравословно влияние на организма.

Днес хит са хранителните добавки, съдържащи екстракти от растения и билки, стандартизирани по активни субстанции, които имат определен здравословен ефект.

Комбинацията от няколко растителни субстанции дават синергичен ефект на засилване действието им. Гастрохелп е хранителна добавка, базирана на научни изследвания върху растителните субстанции, които повлияват благоприятно храносмилателната система.

Гастрохелп обединява здравословните качества на три растения: лен, алое и зелен чай.

Ленът съдържа масла и слузни вещества, които действат благоприятно на лигавицата на стомаха и червата, подпомагат храносмилането, усвояването на хранителните вещества от храната и цялостното добро функциониране стомаха и червата, особено при раздразнени черва и запек.

Проверка по рама

Алое и особено биоактивните вещества в екстракта от алое подкрепят ензимните и физиологичните регенеративни функции на храносмилателната система при киселини, гастрит, колит.

Зелен чай и по-точно екстрактът, включен в състава на Гастрохелп, съдържа 60% полифеноли – изключително важни за здравето антиоксиданти, които забавят процеса на стареене на клетките и подпомагат възстановителните функции при възпалителните процеси.

Ползи от приема на Гастрохелп:

► Помага при гастрит, киселини, рефлукс

► Действа благоприятно на лигавицата на стомаха

► Подкрепя храносмилателните процеси

Магазин за Акумулатори

► Подпомага метаболизма на глюкозата

► Благоприятства здравето на червата

► Спомага за редовното изхождане при запек

Професор Йежи Лукашяк, доктор на фармацевтични науки:

„Съставът на хранителената добавка Гастрохелп е богата на едни от най-ценните съставки, които се намират в растителните суровини. Тяхната специфична характеристика е отразена в литературните източници, понеже алое и лен са лечебни суровини, описани в Полската Фармакопея Х, това им осигурява най-висок ранг сред лечебните суровини.

Особено внимание заслужават съдържащите се в алое натурални субстанции – противоболкови, противовъзпалителни и антибактериални, както и биостимулиращи.

Много интересен от гледна точка на механизмите на абсорбция на отделните активни субстанции е фактът, че става на колоидна среда, която се образува от съставките на слузните субстанции под въздействие на дифузионната фаза – на водата. Полученият колоиден разтвор се разнася като филм върху стомашно-чревната лигавица, улеснявайки абсорбцията на активните вещества, от които не всички са разтворими във вода, също така покрива лигавицата на стомаха и червата.

Колоидната среда увеличава и синергичното действие на отделните активни субстанции, което добавя стойност на хранителната добавка Гастрохелп.
Смело може да се твърди, че хранителната добавка отговаря на препоръките за приложение, като: подобрение на комфорта на функциониране на храносмилателната система, подпомагане на храносмилането, както и увеличаване на имунитета и стабилизиране нивото на глюкозата.”

Гастрохелп дължи своя здравословен ефект на биоактивните субстанции, които съдържа. Стандартизацията е гаранция за наличие на определено количество активни съставки във всяка капсула, които обосновават очаквания резултат. Синергичното действие на билките има ефект на засилване на въздействието на отделните активни субстанции. Подбраните съставки в Гастрохелп са с комплексен подход, затова продуктът подпомага храносмилателните процеси, поддържа здравето на стомаха и червата, помага при гастрит, киселини и колит, спомага за редовното изхождане при запек.

По материали на списание “Zyj dlugo”

Оригиналната хранителна добавка Гастрохелп, 80 капсули, 13 лв. може да закупите в аптеките или да поръчате от АМЦ Фарма България ООД, София, ул. Поп Богомил 23, официален дистрибутор на A-Z Medica, Полша, тел.: 02 983 11 81, GSM: 0888 990 871, www.zdrave-amc.com

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ