България

Разследване на Новините Днес: Това е ли е перачът на пари на Илиян Стефанов – Истимарото? Вижте кой е Деян Гърбавия (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Контрабандист №1 в България Илиян Стефанов – Истимарото изпира милионите, придобити от производство и трафик на цигари у нас и в чужбина, през фирми на свои приятели.

Източник на Новините Днес от Пловдив, където е основната база на Истимарото, твърди, че един от главните перачи на трафиканта бил Деян Копарански по прякор Гърбавия.

Контрабандистът Илиян Стефанов – Истимарото кара ролс-ройлс за 1,6 млн., крие три хотела

Смята се, че именно това е човекът, на чието име са записани трите хотела на Истимарото в Града под тепетата. Проверката на Новините Днес установи, че Деян Гърбавия оперира с 10 търговски дружества, които развиват търговска дейност в… Пловдив и региона.

Проверка по рама

Само в Новините Днес: Ето го топ конрабандиста Илиян Истимарото – гушка три мадами на лодка за €1 милион (ексклузивна СНИМКА)

В следните фирми Копарански е в борда на директорите:

ИСС – Естейт АД

ХОТЕЛ ПЛОВДИВ АД

ДИС-Билдингс 2018 АД

ХОТЕЛ ЕООД

Магазин за Акумулатори

КОУЗИ – ПЛОВДИВ АД

…а в тези е едноличен собственик:

Д К ПРОПЪРТИС ЕООД

ГАУДИ – ДИЗАЙН ЕООД

ЕКОХИМПРОМ ООД

ХОТЕЛ ЕООД

МУНДО ПАРК ХОТЕЛ ЕООД

Удар на Новините Днес: Илиян Истимарото и Тодор Мъжкия са трафиканти на цигари №1, имат фабрики в Холандия, Испания и Белгия (РАЗКРИТИЯ + СНИМКИ)

Прави впечатление, че Деян Гърбавия, роден на 22 април 1971, е свързан с точно три фирми, очевадно свързани с хотелиерския бизнес – МУНДО ПАРК ХОТЕЛ ЕООД, ХОТЕЛ ПЛОВДИВ АД и ХОТЕЛ ЕООД. Случайно или не, за Илиян Стефанов – Истимарото се смята, че е таен собственик на… три хотела.

Според общодостъпна информация за Гърбавия работят общо 52 човека във всичките 10 фирми, които за 2019-а година са генерирали 5,2 млн. лева оборот.

Дали Деян Гърбавия е перач №1 на Истимарото, дали зад фирмите на Копарански наднича топ трафикантът на цигари Илиян Стефанов, каква е точната схема за изпиране на криминалните милиони, които се влагат в яхти, ролс-ройси и имоти по цял свят – топката е в ръцете на прокуратурата.

Материалът Разследване на Новините Днес: Това е ли е перачът на пари на Илиян Стефанов – Истимарото? Вижте кой е Деян Гърбавия (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort