4.9 C
София
четвъртък, март 30, 2023

Рецидивист в Новините Днес: Арестуваха общинар от ГЕРБ в Петрич! Траян Стоименов сгащен с кола с фалшиви номера

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Престъпната структура ГЕРБ отново произведе новина в стилистиката на МВР – общинският съветник в Петрич от шайката Траян Стоименов е арестуван, след като бил спипан да управлява автомобил с фалшиви номера, научи ексклузивно Новините Днес.
АРЕСТ! Общинар от ГЕРБ в килия за купуване на гласове

Криминалният батак, в който кметът Димитър Бръчков обърна югозападния град, се размъти отново в събота, 4 март, когато около 23 ч. общинският съветник от ГЕРБ е заловен от патрул на КАТ с колата, окичена с менте номера.

Свикналите на безнаказаност Стоименов и сам кметът Бръчков започнали да звънят на полицаите със заплахи за уволнение, ако престъплението на доверения му съветник по специфични въпроси от дискретно естество не бъде заметено под килима.
За щастие служителите на реда не се поддали на герберския рекет и изпълнили задълженията според буквата на закона – общинарят от ГЕРБ Траян Симеонов ще бъде подведен под отговорност.

Не е ясно по каква причина разпасалият се старейшина е управлявал колата, но предвид факта, че е автоджамбазин може да се предположи, че вероятно става дума за откраднат автомобил.
За капак се оказа, че Траян Стоименов е рецидивист – малко преди изборите на 2 октомври 2022-а Траян Стоименов отново трупа стаж в ареста заради купуване на гласове.

Проверка по рама

Стоименов, който е от село Коларово, се опитвал срещу пари да кара съселяните си да пуснат глас за хунтата ГЕРБ, обясниха тогава от пресслужбата на Министерството на вътрешните работи.
С изтъркания номер „пари срещу вот“ на изборите през 2019 година търговецът на коли съумя да стигне на второ място в листата ГЕРБ с висок брой преференции.

Гербопитекът бил предпочетен от 552 гласоподаватели и по този начин от предпоследен, за малко да събере точки колкото демонстриращият близост с Бойко Борисов кмет Димитър Бръчков, чийто далавери Новините Днес започна да осветлява една по една.

Материалът Рецидивист в Новините Днес: Арестуваха общинар от ГЕРБ в Петрич! Траян Стоименов сгащен с кола с фалшиви номера е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ