20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

С този хитър ход Краси Дунев изненада всички в „Игри на волята“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Спортната легенда Краси Дунев спечели първата капитанска битка в сезон 5 на „Игри на волята“. Лидерът на Старейшините показа силен дух и посвети победата на племето си и на дъщеря си Никол Дунев, с която влезе в екстремното риалити.
Той не подозира, че тя все още има шанс да се върне при него от племето на „Изгубените“, което живее в Чистилището без храна, огън и удобства. Дунев избра да вземе лично предимство и прибра 50 златни гроша, които могат да имат решаваща роля в „Игри на волята“.

Набутаха бивш на Деси Слава в „Игри на волята“, лъсна голяма тайна СНИМКАЗлатното момиче на българското самбо Мария Оряшкова завърши втора в битката. Като капитан на Амазонките, племе съставено изцяло от жени, тя имаше тежката задача да донесе предимство на своите съотборници под формата на топлина или храна. Дали провалът й ще се отрази демотивиращо на Амазонките, предстои да видим в номинационната битка днес.

Проверка по рама

Участник от „Игри на волята“ е правил зъбите на Иван Христов СНИМКИ
Бившият командос от армията Пеньо Гатевски – Гатьо остана трети. Лидерът на Гладиаторите поздрави своите опоненти, а съотборниците му посрещнаха новината с разбиране.

Загубата в следващата битка ще определи кое ще е племето, което трябва да отиде на съвет и да номинира двама от своите. В епизода днес ще видим изпитание с тежки варели, които трите племена ще трябва да пренасят през Арената и коварен пъзел, който ще затрудни и най-добрите стратези./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията С този хитър ход Краси Дунев изненада всички в „Игри на волята“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ