20.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Съдийката, пуснала садиста Георги, крие доходи! Гьонева дължи 90 000 лева

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Съдията по въззивното частно наказателно дело срещу 26-годишния Георги Николаев Георгиев, обезобразил 18-годишната си приятелка Дебора – Татяна Гьонева Коева от Окръжния съд в Стара Загора, е наказвана в миналото.
Именно тя отмени ареста на садиста след бруталната касапница.

През 2019 г. Коева е била и говорител на съда, а като съдия от наказателния отдел има наложено дисциплинарно наказание за забавяне на производството на наказателно дело от общ характер поради неспазване на сроковете за изготвяне на мотивите към постановената по него присъда.
„Тази жена пусна на свобода лицето, което обезобрази приятелката си с макетен нож, което я скалпира и ѝ счупи носа. Всичко това се случва с часове наред мъчения и по особено жесток начин. 18-годишното момиче е с 400 шева, фрактура на носа, скалпирана, емоционално и психически съсипана, след нападението.

Тази дама е определила деянието като лека телесна повреда и без никакви скрупули е пуснала на свобода извършителя. Това представлява нашата прогнила съдебна система. Дано съдията се гордее с постъпката си. Съдебна реформа – да, ама не“, коментира Павлина Швец, цитира „Телеграф“.
Вече стана ясно, че садистът Георги Николаев е и рецидивист, осъждан на пробация в началото на годината с две мерки и отново за побой и пак за „лека телесна повреда“, казаха запознати.

Проверка по рама

Интересно е, че съдия Татяна Гьонева, не е декларирала парични средства и банкови сметка. Теглила е обаче 5 кредита: ипотечен, два потребителски, овърдрафт и разполага с кредитна карта. Съдийката дължи 90 хиляди лева.
Материалът Съдийката, пуснала садиста Георги, крие доходи! Гьонева дължи 90 000 лева е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ