Криминални

Съдят бизнесмен, натупал любовника на бившата си

Трето наказателно дело от частен характер стартира днес в съда в Кърджали, в което от едната страна е обижданият, напляскан и заплашван с убийство общинския съветник Ф. М., а от другата бизнесмен, бивш съпруг на млада дама, заради която двамата са във война.

Досега бе даден ход на делата за нанесения побой на общинския съветник в кърджалийска фитнес зала през януари и за опита за душене на общинаря в зъболекарски кабинет в центъра на областния град през февруари. И в двата случая автор на агресията е предприемачът, с чиято бивша съпруга съветникът е във връзка в последните месеци.

В съда влиза и третата среща на ревнивеца с общинския съветник, станала пред хотел в кърджалийския квартал „Байкал“ през май. Бизнесменът ударил леко с джипа си автомобила, в който били съветникът и атрактивната блондинка. Нападателят извел от колата бившата си половинка и насила я качил в джипа, след което се върнал и скъсал тениската на местния политик.

Междувременно съдът в Кърджали забрани на бизнесмена Р. А. да приближава Б. Д., както и жилището й в центъра на града, на разстояние по-малко от 50 метра. Наложена е мярка за защита от домашно насилие в полза на Б.

Двамата вече са бивши съпрузи, а младата дама е приятелка на общински съветник в Кърджали. Заради тази връзка политикът станал жертва на агресия от страната на предприемача. Ревнивият екс съпруг също твърди, че бил заплашван от съветника.

Проверка по рама

Криминално

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort