13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Сагата „Дебора“ в Новините Днес: Георги Касапина работел за депутат – охранителната фирма го прикрива (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Биячът на Дебора от Стара Загора – Георги Николаев Георгиев, е работил за охранителна фирма под контрола на действащ депутат, научи ексклузивно Новините Днес. Касапинът с макетното ножче е охранител в заведението „Cavalli Club“ в областния център, уточнява нашият информатор.
Преди дни, след като зверството с 18-годишната красавица се превърна в тема №1 на България, управителят на „Cavalli Club“ събрал персонала и направил инструктаж, че за да си спестят главоболията всички негови служители трябва да твърдят, че не познават Георги Касапина, не работи редовно при тях, просто са го наемали като резерва в по-натоварените дни, обикновено укиенда.

Странно, но спецовете в Инспекцията по труда в Стара Загора също са изпаднали в амнезия и нямали информация Георги да е работил в „Cavalli Club“.
Голяма мръсотия в Новините Днес: Рязаната Дебора ревнувана от… пастрока си (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

Има и друг необясним момент – доскоро татуираният като сръбска лафка бабаит карал вехта таратайка, но ненадейно се сдобил с лъскаво ауди за близо 30 000 лева. Остава висящ въпросът откъде са парите за луксозната придобивка.

Очаквайте още разкрития за зверството в Стара Загора – само в Новините Днес
Материалът Сагата „Дебора“ в Новините Днес: Георги Касапина работел за депутат – охранителната фирма го прикрива (УНИКАЛНИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Проверка по рама

Народ

Новините Днес
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ