България

Само пред Новините Днес: Проговори гард на Бойко от НСО! Какво правеше Борисов в банята в МС на етаж 5? (ПЪРВА ЧАСТ)

Ексклузивно в Новините Днес! Охранител от НСО, опасен близък до Бойко Борисов през последните години, проговори за приятелите, любовниците, навиците, пороците и лъжите на Мутрата, които са доста далеч от медийния му образ на добродушния селски идиот, какъвто се опитва да ни се представи бившият премиер.

Хората в най-близкото обкръжение и охраната му много добре знаят всичките му дейности от времето на неговото управление – повече от 16 години, ако броим и кметуването му в София.

Неговите пороци, жаждата му за власт и пари, дневния му график, маниерите му при изричане на истини и лъжи, реакциите му при панически страх и най-вече начина, по който задоволява интимните си желания – всичко това ще бъде осветлено само в Новините Днес.

Ето първата част на разкритията за Бойко, които се публикуват за пръв път:

Проверка по рама

Дневен ред – какви ги върши Борисов в банята на ет. 5 в Министерския съвет?

Докато беше премиер, Бойко Борисов обикновено ставаше много рано, никога не закусваше. Пиеше турско кафе, понякога от сутринта с пура. Дрехите му бяха приготвени от иконома Иван, сгънати на столчето до спалнята.

Обличаше се сам, но му завързваха обувките! Отиваше в Министерския съвет, качваше се в кабинета си през личния му асансьор, само за него и неговия кабинет.

После викаше Севда за бърз отчет от изминалия ден и за да се подготви за „работа“.

Пиеше пак кафе с пура. Правеше няколко бързи срещи или телефонни разговора – все пак бе премиер, налагаше се!

След това откриваше и водеше по дневен заседанието на кабинета до 11,00 ч. Ако няма предвидено посещение някъде в страната, викаше една от ресорно назначените девойки на ет.5, за да го задоволи в банята до кабинета му (ВСЯКА ПО СЕДМИЧЕН ГРАФИК).

Магазин за Акумулатори

В 12,15 ч. излизаше от МС и бързо се отправяше към Бояна, където го чакаше дама, близка на сърцето му, за да го къпе в голямата златна вана на Бай Тошо, да го разведри и отпусне.

Бойко не обядва. Ако пък има пътуваше из страната (обикновено с хеликоптер), то беше веднага след МС и винаги приключваше до 14,30 ч.

Причината? От 15,00 до 16,30 ч. Борисов играеше всеки ден футбол с Бистришките тигри на футболната база в Дианабад, хитро отдадена от ГЕРБ на приятеля му Александър Сталийски – син.

Там се къпеше и преобличаше в специално пригодено за него място с дървена вана. После или посещаваше някакво събитие или място около София, или се прибираше за срещи със съпартийците си, „приятели“, близките му бизнес партньори, пуши пури и т.н. в резиденция Бояна.

Вечеряше обилно между 19,30 – 22,00. След това пристигаше следващата „масажистка-приятелка-медсестра“, която го приспиваше с ласки до полунощ. Трудно заспиваше, горкият – изтормозен от много работа.

Във ВТОРА ЧАСТ очаквайте истината за паричните потоци към „чекмеджето” и офшорките, кои са бизнесмените, отчитали 50% от печалбата кеш и как парите бяха изнесени зад граница, само в Новините Днес

Материалът Само пред Новините Днес: Проговори гард на Бойко от НСО! Какво правеше Борисов в банята в МС на етаж 5? (ПЪРВА ЧАСТ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button