12.8 C
София
петък, април 19, 2024

Само в Narod.bg: Кметският син Велко Тодоров излетя под гаранция, селският бабаит побърка Марикостиново (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Селският бабаит Велко Тодоров, който от години тероризира петричкото с. Марикостиново, е пуснат под гаранция, въпреки че е с 10 досъдебни производства и с условна присъда от 2018 г. за причинена катастрофа с тежко ранен пешеходец, научи Narod.bg от свой човек в Съдебната палата-Благоевград.

Синът на новата стара кметица Гергана Тодорова, която необяснимо как се ползва с комфортен прокурорски чадър въпреки данните за колосални злоупотреби, миналия юли потроши Георги Узунов, като спука черепа на мъжа при побой току пред дома му.

След диващината жителите на Марикостиново се вдигнаха на бунт и заспалата прокуратура се видя принудена да свърши нещо – примитивът бе обвинен и задържан под стража.

После започнаха обичайните клинчения на продажната Темида – селянинът бе изпратен под домашен арест с електронна гривна от състав на Окръжния съд в Благоевград.

Проверка по рама

От броени дни пък разпасалият се побойник вече е на свобода под парична гаранция, което изнервя жителите на Марикостиново, които очакват нови простотии от кметския синковец.

Очаквайте подробности

Материалът Само в Narod.bg: Кметският син Велко Тодоров излетя под гаранция, селският бабаит побърка Марикостиново (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ