14.7 C
София
неделя, април 14, 2024

Само в Narod.bg: Прокурорка ударена от „Магнитски”! Гергана Миталова протеже на „джукондата” Зартова (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Помните ли кои са санкционираните от САЩ българи по закона „Магнитски” за корупция? Narod.bg припомня имената – бившият главен изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“ Иван Генов, бившият финансов министър Владислав Горанов, лидерът на партията „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов, бившият главен изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“ Александър Христов Николов, бившият енергиен министър Румен Овчаров, както и съдията от закрития Специализиран наказателен съд Андон Миталов.

Има, обаче, и български прокурор, ударен от глобалния US закон срещу корупцията по високите етажи – това е дъщерята на съдия Андон Миталов- Гергана Миталова – Герон, наказана покрай тати, който бе първият българин, ударен от САЩ.

Щерката в момента е младши прокурор в Софийска районна прокуратура, приета с решение на ВСС на 27 юли 2022-а.

Гергана със съпруга си Майер Герон

Само седмица по-късно Гергана Миталова – Герон е уредена с воаяж до Германия за обменна програма на Европейската мрежа за съдебно обучение (ЕМСО) и Националния институт на правосъдието (НИП) в прокуратурата в гр. Касел, разкри ексклузивно информатор на Narod.bg от Съдебната палата.

Проверка по рама
Невена Зартова покровителствала палавата прокурорка Гергана Миталова – Герон

Лично „джукондата” Невена Зартова и заместниците толерират наказаната по „Магнитски” съдийска щерка. Това е поредното семейно ОПГ с близки до Мартин Божанов в прокуратурата, категоричен е информаторът на Narod.bg.

В СРП Гергана Миталова – Герон е известна с фриволното си поведение, арогантно държане и липсата на правни знания. Неин съпруг е адвокатът Майер Герон, син на известния юрист Йосиф Герон, вече покойник. Кантората на съпруга ѝ натрупва влияние и капитал сходно на Мартин Божанов – Нотариуса благодарение на магистратската фамилия и контактите в прогнилата от корупция съдебна система, завърши източникът на Narod.bg.

Материалът Само в Narod.bg: Прокурорка ударена от „Магнитски”! Гергана Миталова протеже на „джукондата” Зартова (ГОРЕЩИ СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ