19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Само в Narod.bg: Тошко Попов забрани на комшиите да палят печки, затова им плаща тока

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Бившият кмет на Пазарджик Тодор Попов, превърнал се в корупционна легенда след 16 години управление, е силно мразен и хулен от мнозина, но малцина жители на близкото с. Паталеница, където е имението му за милиони, са му предани обожатели.

Съсед на местния феодал разкри, че навикналият на екстри нос на Тошко Милионера не одобрявал селската щуротия да се палят печки и камини на дърва, които да опушват баровеца.

Затова като истински селски първенец Тошко издал заповед – никой от съседите му да не пали никакви печки, ако ще живакът да падне до -100. Вместо това всички задължително минават на отоплението на ток, който се плаща от дълбокия джоб на бившия кмет, радва се читателят на Narod.bg.

Екстравагантното решение на джентълмена от Пещера се приема с горещо одобрение от всички „пострадали”.

„Е, за една скара на дървени въглища не прави проблем, но нищо повече не дава, харчим ток на воля и не ни пука колко е тарифата – наш Тошко плаща, доволен е съседът на Милионера, както го знаят съселяните му.

Проверка по рама

Луксозният имот бе построен през 2014 година и е скрит зад висока ограда. От птичи поглед се вижда покрит басейн, голяма къща, фитнес зала, изкуствена река, скъпо озеленяване и още няколко постройки, включително парник.

Материалът Само в Narod.bg: Тошко Попов забрани на комшиите да палят печки, затова им плаща тока е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ