33.4 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Само в Новините Днес: 25-годишна мадама върти кметството на Васил Терзиев, напрежение в СОС

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

25-годишна палавница е иззела изцяло комуникациите на кмета на София Васил Терзиев, докладва само пред Новините Днес изнервен от дивотията служител в Столичния общински съвет.

Опасно близката до прясно разведения Терзиев изкусителка държи личния джиесем на кмета и през нея минава цялата връзка с администрация и районни кметове.

Мадамата, която се води секретарка или технически сътрудник, обаче вече е повод за напрежение, защото ужасно спъва работата на и без това скърцащата от проблеми администрация на София.

„Звънят районни кметове с питания, искания и нужда от помощ, и започва едно обясняване кой се обажда, па защо, за какво, кога и т.н. После хубавицата къде разбрала, къде не, никой не знае какво препредава на Васил Терзиев. Уж кметът е изпечен мениджър, ама да тури тая мома на такава позиция е доста тъп ход, така не може да се работи“, подчерта изнервеният информатор на Новините Днес

Проверка по рама

В СОС са се наострили, че още от първата работна седмица като градоначалник Васил Терзиев е набутал своя близка на ясла с абсолютно ненужна длъжност, какво ли ще е до края на мандата?

Очаквайте продължение в Новините Днес, за да научите името на палавницата и какво точно я свързва с Васил Терзиев

Материалът Само в Новините Днес: 25-годишна мадама върти кметството на Васил Терзиев, напрежение в СОС е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ