България

Само в Новините Днес: Бойко и Прокопиев заровиха томахавките, атакуват Черепа и Делян Пеевски

Водачът на гербопитеците Бойко Борисов и лидерът на кръга „Капитал” Иво Прокопиев са заровили томахавките, разкри ексклузивно източник на Новините Днес.

Баце, който години наред пищеше от разследванията на журналистите на издателя Прокопиев, се е съюзил с него срещу общия враг – Делян Пеевски и Васил Божков – Черепа, обясни информаторът ни, запознат със задкулисието.

Като резултат от новото тайно съглашателство дойде акция срещу имот на майката на бившия депутат от ДПС – Ирена Кръстева. Тази заран истинско стълпотворение от автомобили на ДАНС, където на високи постове още работят калинки на Баце, имало пред дома на ул. „Панорамен път” в кв. „Бояна”, който обитава бившата шефка на тотото, а понякога и синът ѝ Делян Пеевски, алармира „КлубЗ”.

Операцията странно съвпада с викането вчера да даде сведения на самия Пеевски, който, както е известно, се появи лично в ДАНС и обеща, че ще изнесе много информация.

Проверка по рама

Причината са обявените проверки от страна на българските правоохранителни органи по т.нар. досиета „Пандора”, от които странно отсъства името на Бойко Борисов. За сметка на това отвътре с тайна офшорка изскочи кумецът му – бившия външен министър на ГЕРБ Николай Младенов.

Материалът Само в Новините Днес: Бойко и Прокопиев заровиха томахавките, атакуват Черепа и Делян Пеевски е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button