България

Само в Новините Днес: Бойко иска да „купи” Кирил Петков и Асен Василев, вади умопомрачителна сума с шест нули

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Бойко Борисов и олигархичният му кръг са изпаднали в истерия, че победителите на изборите в неделя – бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев ще продължат да вадят кирливите корупционни ризи на ГЕРБ и ще трасират пътя им към съда, което може да приключи в стая с гледка през решетки.

Добре запознат със случващото се в глутницата информатор на Новините Днес алармира, че за да предотврати фаталния край, сикаджията е готов да извади умопомрачителен рушвет с шест нули, с който буквално да купи любовта на Харвардския дует.

Според източника на Новините Днес престъпната оферта вече била готова, търсел се подходящ начин и медиатор, който да предложи десетките милиони на лидерите на „Продължаваме промяната”, за да я превърне в „Продължаваме подмяната”.

Шайката ще си върне милионния рушвет само с една тлъста магистрална обществена поръчка, припомнете си чувалите с пачки от АМ „Хемус”, които бяха изнесени от банката на Младен Михалев – Маджо, за което първо Новините Днес писа.

Проверка по рама

Бойко има опит – вече сключи такава сделка, като купи Слави за 50 000 000 лева, сега е готов да извади двойно повече, за да тури в малкия си джоб тандема Петков&Василев.

В хунтата се говори, че срещу тази сума Дългия изигра перфектно ролята си на новия Спасител, като свърши прекрасна услуга на Бойко Борисов да измести вниманието от протестните партии, а накрая умишлено провали шанса за съставяне на две правителства, докладва източникът на Новините Днес.

Затова и съвсем резонно народът наказа хитрия чалгаджия, като му отреди разгромяващото пето място с 247 586 гласа, или 9,52%, след като го издигна до победител на 11 юли с резултат 657 829, респективно 24.08% подкрепа.

Материалът Само в Новините Днес: Бойко иска да „купи” Кирил Петков и Асен Василев, вади умопомрачителна сума с шест нули е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button