България

Само в Новините Днес: Бойко заведе Ванина Колева пред олтара (СНИМКИ)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Нов удар по самочувствието на спряганата като опасно близка до Бойко Борисов синоптичка Натали Трифонова. Лидерът на ГЕРБ заведе пред олтара Ванина Колева покрай сватбата на своя приближен лидер на младите гербопитеци Георг Георгиев в Троянския манастир, докладва информатор на Новините Днес от върха на хунтата.

Ванина придружила Бойко на сватбата като негова дама – дамата през цялата церемония стоеше плътно зад гърба на лидера, за да му помага, ако има нужда.

Ванина обгрижваше Бойко като истинска съпруга. На снимките красавицата е плътно зад Борисов в изтънчена синя рокля, разкриваща пищния и бюст и стилен марков шал на луксозната британска модна къща Burberry.

Всички присъстващи на сватбата коментираха, че очевидно Бойко използва Натали за забавления, докато Ванина е господарката на сърцето му.

Проверка по рама

Как ли ще реагира топ гърлата Натали, която навсякъде разказва, че е близка с Бойко, но същевременно желаният бивш премиер се показва с друга дама, при това доста секси, а и по-умна, която движи дигиталния пиар на ГЕРБ през информационните сайтове?

Как ли Натали търпи подобно унижение ли?! Че как няма да търпи, ако не беше Бойко още щеше да срича само прогнозата за времето и нямаше да мята пачки по елитните столични заведения, където преди бе просто една танцьорка, язвителен е източникът на Новините Днес.

Материалът Само в Новините Днес: Бойко заведе Ванина Колева пред олтара (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за Акумулатори

Не пропускай

Back to top button
bahçeşehir korsan taksi