България

Само в Новините Днес: Братовчедът на Влади Горанов влага милиони от АМ „Хемус” в конезавод и соларни панели край Плевен

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Мафията ГЕРБ не спи – Стоян Горанов, братовчед на финансиста на шайката Владислав Горанов, осветлен от Новините Днес като получател на 83 млн. лева за АМ „Хемус”, част от които вложил в топ имоти в центъра на София, смята да продължи далаверата.

Наш източник разкри, че братовчедът на Владислав Горанов възнамерява да вложи още държавни милиони в своя частен бизнес чрез фирма „Битумина ГМБХ – България“, на която е управител.

На вниманието на МВР: Братовчед на Владислав Горанов гепил 83 млн. лева от магистрала „Хемус”?

Към момента от авансово получените 83 милиона лева по времето на бандата ГЕРБ дружеството на „братчеда” пръснало 23 милиона за два поземлени имота и 12 помощни постройки в центъра на София. Става дума за парцел от над 12 декара в близост до парка „Заимов“ – на ул. „Проф. Милко Бичев“ 2, който е собственост на „Автотранссервиз“.

Проверка по рама

Проверка на Новините Днес установи, че фирмата е собственост на… бившия съпруг на Надежда Михайлова – Камен Михайлов, и техните дъщери – Нина Каменова Михайлова и Виолета Каменова Азис.

Бойко Рашков даде следа: Ето как фирма на ГЕРБ купи топ терен в София с пари от АМ „Хемус” (СНИМКИ)

Рестото” от 60 милиона държавна пара фирмата на Стоян Вълов Горанов щяла да вложи не в купуване на материали за лот 8 на магистрала „Хемус”, за каквато цел са отпуснати парити, а в пазаруване на конна база край родния Плевен.

Според източника на Новините Днес братовчедът на Владислав Горанов искал да влезе ударно и в бизнеса със соларни панели и преработка на биомаса.

Бойко Рашков хвърли бомба! Стотици милиони за „Хемус” потънали в хотели и сметки в ОАЕ

Стоян Горанов даже е подготвил и фирма, през която да вложи държавните милиони в новия си бизнес – „Победа Солар – 1” ООД, в която е съдружник с по 25% дялове заедно с Любомир Божидаров Дафински, Ралф Алфонс Алте-Тайгелер и Марк Мортон Векселман, показа проверката на Новините Днес.

Магазин за Акумулатори

Материалът Само в Новините Днес: Братовчедът на Влади Горанов влага милиони от АМ „Хемус” в конезавод и соларни панели край Плевен е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort