България

Само в Новините Днес: Депутатка на Копейкин пъшкала в любовен телефон (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ + ВИДЕО)

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Нечистите намерения на партия „Възраждане” с подобието на протест отпреди дни в центъра на София, когато платени провокатори трябваше да сътворят кърваво меле с полицията, за да ударят по вътрешния министър Бойко Рашков в услуга на Баце, вече не са тайна за никого.

Искра Михайлова в цялата ѝ прелест

Има, обаче, една пикантна новина, която обществото не знае – че депутатка на Костя Копейкин се издигнала до законодател от… пъшкаща по телефона изкусителка, разкри източник на Новините Днес от Стара Загора.

В града на липите родената на 29 септември 1982 г. брюнетка е позната именно като труженичка в любовен телефон, където с „ох” и „ах” дълго време е заработвала насъщния си.

Кадърът на професионална гимназия по електротехника и технологии „Георги Сава Раковски“ Искра Михайлова дори е председател на Възраждане в областния град, бивш общински съветник и водач на листата на ПП „Възраждане“ в 21 МИР Сливен и 27 МИР Стара Загора.

Проверка по рама

Благодарение на своята лоялност към Коста Копейкин охкащата от другата страна на слушалката старозагорка прави шеметна политическа кариера и вече е депутат.

На „протеста” на „Възраждане” Иска Михайлова сама пусна видео във фейсбук, в което с фалцет настояваше НСО да отвори широко вратите на НС, за да нахлуях лумпените на Копейкин с викове: „Отворети вратити, аз съм народин придсавтител, отворети”…

През август 2020-а накикиморената тогава общинарка качи друго видео във фейсбук, в което казва следното:

„Ма к‘во го гледаш тоя к*пут, няма правомощия нищо да напраиии“.

Повод за просташкия език на Искра Михайлова към служител на реда стана протест в Стара Загора, който лично предвождаше.

Няколко месеца по-рано сегашната депутатка и бивша телефонна изкусителка беше кандидат-кметица, но събра едва около 1300 гласа – малко над 2%.

Магазин за Акумулатори

„Изтънчената“ реплика за полицая, който не пуска протестиращите да излязат на АМ „Тракия“, която искат да блокират, не е случайно изпусната от общинарката от „Възраждане“. Тя снима видео, в което говори за служителя на реда и дори сама го публикува в социалната мрежа.

Материалът Само в Новините Днес: Депутатка на Копейкин пъшкала в любовен телефон (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ + ВИДЕО) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort