България

Само в Новините Днес: Днес Васил Божков прехвърля всичките си активи! На кого?

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Денят Х дойде! Днес се решава съдбата на Васил Божков на тайна среща между представители на милиардера-беглец и ВИП фигури от политическото задкулисие, разкри ексклузивно източник на Новините Днес от управляващата четворна коалиция.

При изключителни мерки за сигурност и конфиденциалност двете преговарящи групи ще се съберат, за да уточнят детайлите по сделката.

СЕНЗАЦИЯ в Новините Днес: Васил Божков се прибира, Гешев сваля обвиненията срещу Черепа

Основните ѝ параметри вече са ясни – Васил Божков прехвърля всичките се активи на точно определени бизнесмени, в замяна главният прокурор Иван Гешев сваля всичките му 19 обвинения и Черепа се завръща от Дубай на бял кон, категоричен е информаторът ни.

Въпросът сега е на кого Черепа ще предаде контрола върху целия си бизнес?

Според източника на Новините Днес спявката е предвидена за 21 часа в София. Представители на Васил Божков ще кацнат у нас със самолета на банкера Цеко Минев, не скри източникът ни.

Очаквайте по-късно в Новините Днес: Къде точно ще е срещата на Черепа с високопоставени представители на политическото задкулисие и кои ще присъстват на преговорите

Материалът Само в Новините Днес: Днес Васил Божков прехвърля всичките си активи! На кого? е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Не пропускай

Back to top button
zonguldak escort