България

Само в Новините Днес: Ето ги „бедните“ пътни строители на Бойко от платения протест – карат мерцедеси за 200 бона (СНИМКА)

[ads1]

ad_2]

Платеният от чекмеджето на Бойко „протест“ на пътните строители в София е чиста форма на рекет над служебния кабинет да изплати пари, които хунтата ГЕРБ вече е откраднала. Това сигнализира пред Новините Днес бизнесмен, запознат с драмите в сектора.

Само в Новините Днес: Заговорът „Анти Радев” расте с платени от Бойко бунтове, активират и футболните хулигани

По-рано днес бунт на бачкатори и тежка строителна техника затапиха пъпа на София в „триъгълника на властта“ като демонстрация под прозорците на властта.

Ако работниците в тези фирми стоят без пари, причината не е в служебното правителство, а в бившите управници, с които са сключени порочните договори, както и в работодателите им, които прибирал милиарди, а плащат жълти стотинки.

За капак наглите пътни фирми настояват за изплащане на близо 900 милиона лева за извършени ремонти. Всъщност целта на платения от Бойко Борисов протест, подпомогнат от пишман синдикалистите КНСБ, е бутане на служебното правителство, назначено от Румен Радев и това вече не е тайна за никого.

Проверка по рама

Заговор в Новините Днес: Бойко, Доган и синдикатите с коварен план „анти Радев”, помага им Киро Гела

По-рано строителният министър Виолета Комитова обяви, че ще разговаря само със собственици на фирми, а пътните строители поискаха нейната оставка.

Каква е истината за „бедните“ строители, обаче, които нямат пари за хляб, според лъжите от протеста?

Най-дребните шефчета във едно от дружествата, което активно строи при диктатурата на Мутрата и ГЕРБ – „Автомагистрали-Черно море“ АД Шумен, карат коли по 200 000 лева, научи Новините Днес.

Ето разказа на очевидец:

„Тази кола аз съм я снимал в село Червена Вода, Русенско. Тя е служебната на ръководител на бригада за пътно строителство на фирма „Автомагистрали“ в Шумен.

Магазин за Акумулатори

В тази фирма коли втора употреба не се купуват. За незапознатите ще кажа, че е мерцедес S 550 с 8 цилиндъра, бензин, 4х4 с голям разход на гориво и цена над 200 000 лева.

Ако си мислите, че е случайно, другите бригадири са с Ауди Q7. А дали шефчетата не са по Малдивите лятоска и на Аспен зимъска?, пита риторично Мирослав Станчев с публикация във фейсбук.

Материалът Само в Новините Днес: Ето ги „бедните“ пътни строители на Бойко от платения протест – карат мерцедеси за 200 бона (СНИМКА) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button