България

Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Корнелия Нинова напълно е абдикирала от най-важния за всяка партия проблем – поставянето на читави и неопетнени хора в листите за изборите на 14 ноември.

Вместо това тарторката на БСП, която Новините Днес на няколко пъти уличи в тайни договорки с ГЕРБ и БСП за бъдещо коалиционно управление, е оставила листите в ръцете на бившия седесар Калоян Методиев       разкри източник на Новините Днес от „Позитано” 20.

Нинова е предала на ръчно управление цялата кампания и реденето на водачите на БСП на изритания от Румен Радев негов бивш съветник.

Корнелия и Калоян се запознали преди 5 години покрай Валерия Велева – Методиев пише месечния анализ на института на Мадам В съвсем официално.

Проверка по рама

Сигнал за затвора: Корнелия Нинова лапа по 300 бона на месец от шайката ГЕРБ и ДПС?

Показателно е, че отношенията между Румен Радев и Нинова се сриват, след като президентът уволнява Методиев. Той е бил назначен там по препоръка и настояване именно на Корнелия.

Калоян, обаче, ѝ внушел, че от президентството го изолира, за да не стига информация до нея, но истината е съвсем друга – причината за уволнението му от „Дондуков” 2 е несправяне със служебните задължение, които в крайна сметка били са сведени само до писане на поздравителни адреси.

За топлите отношения по оста Методиев-Нинова свидетелстват и много от приближените до Корнелия хора от екипа ѝ, на които им е забранено да споделят за ежедневната комуникация с Методиев.

Само в Новините Днес: Корнелия пробутва опорките на Бойко за нова Тройна коалиция – ето как Нинова се разбра с ГЕРБ и ДПС

Единственият, който не одобрява намесата на бившия младежки кадър на СДС, е Кристиан Вигенин. Калоян Методиев води кампанията ѝ и за пряк избор на председател, като основната му задача била да разпространява компромати срещу опонентите ѝ чрез медии и социални мрежи.

Магазин за Акумулатори

В екипа на Методиев в БСП е младеж от Нова Загора – Васил Стоянов, който е известен сред червените с многобройните си фалшиви профили, както и ръководителят на официалния пресцентър на партията Даниел Минчев.

Калоян Методиев е човекът, който изготвя опорните точки за говорене на представителите на БСП, като и следи колко от тях биват използвани при медийни участия на социалистите.

Бомба в Новините Днес: Бойко купи Корнелия с €5 000 000, прави я премиер след изборите

Ако участието на съответния червен трубадур не съвпада с неговите представи, то той автоматично бива изолиран от медийни събития и обявен за вътрешен враг.

Линията, по която в последните месеци се отсява кой е верен и кой не, са опорките срещу президента Румен Радев. Ковачницата на тези идеи и паралелен пресцентър е офисът на агенция „Рего”, създадена от Методиев.

Всички тези услуги не са безплатни. Според приближени на Нинова всеки месец шефката на БСП отделя значителни суми от уж бедната партия, за да поддържа „Рего” и лично Калоян Методиев.

Очаквайте само в Новините Днес продължение, за да научите какви луксозни вещи и дрехи обича Корнелия Нинова, които хич не пасват на ролята ѝ на лидер на уж социалната партия БСП

Материалът Само в Новините Днес: Ето кой реди листите на БСП и поведе война с Румен Радев – бившият седесар Калоян Методиев е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button