24.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Само в Novinite-Dnes.eu: Бащата на „Величие” е от опасната секта на Том Круз (УНИКАЛНА СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Неочаквано разкритие на Novinite-Dnes.eu – „бащата” на партия „Величие” Ивелин Михайлов е от опасната секта на сциентолозите, в която членуват световни знаменитости като холивудските актьори Том Круз и Джон Траволта.

Наш източник предостави снимка, на която Ивелин Михайлов е в компанията на други фенове на религиозната секта в Лондон. Църквата на сцентолозите е основана от известния фантаст Лафайет Роналд Хъбард, който е автор на култовата реплика: „Ако човек наистина иска да натрупа милиони, най-добрият начин е да създаде своя собствена религия”.

Всички сциентоложки книги на Л. Рон Хъбард у нас се продават от фирмата на Ивелин Михайлов от „Исторически парк” – „Тогедър академи” ЕООД, регистрирана във Варна, район „Приморски”, ул. „Добри Войников” № 8, ет. 1.

Книгите, обаче, се издават се директно от сциентоложката църква на Дания в издателство „New Era”, което е собственост на сциентолозите.

През 1996 г. сектата подема скъпоструваща рекламна кампания, като изпраща екземпляр от книга за историята и дейността си до всички библиотеки, сенатори и до множество възлови институции и медии.

Проверка по рама

Известни „звезди“-сциентолози, като Том Круз, Джон Траволта и други, са също активни пропагандатори.

Настоящи членове на сектата са Чик Кърия, Чака Кан, Айзък Хейъс, Дейвид Кампбел, Кирсти Али, Присила Пресли, Лиза Мери Пресли, а сред бившите сциентолози са Патрик Суейзи, Оливър Стоун, Шерън Стоун, Ленард Коен, Емилио Естевез, Глория Гейнър, Рики Мартин, Ван Морисън, Лу Роулз и други.

През 1991 г. е направен опит за регистрация в България на сциентологията като вероизповедания или като сдружение, но получава отказ.

Материалът Само в Novinite-Dnes.eu: Бащата на „Величие” е от опасната секта на Том Круз (УНИКАЛНА СНИМКА) е публикуван за пръв път на Novinite-Dnes.eu.

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ